Speltips St Louis Blues - San Jose Sharks

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-05-16 02:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.925
Tips: Blues Ö2.5 mål
St Louis Blues - San Jose Sharks

Goalies: Elliot (probable) vs Jones (probable)

Då var det dags för Western Conference Final nummer 1 och vi har två lag som visade styrkebesked i sina avslutande matcher som ställs mot varandra.

St Louis Blues slog ut sina spökmotståndare, och regerande SC-mästarna Chicago Blackhawks i första omgången och följde därefter upp det med ratt slå ut årets succélag Dallas Stars. Båda matchserierna avgjordes i Game 7 och St Louis Blues visar upp otroligt stark lagmoral och kanske är detta året som man klarar av att gå hela vägen. I Game 7 emot Stars senast avslutade man med att totalt slakta Stars med hela 6-1 efter att i Game 6 dominerat matchen men blivit snuvade på seger och ett avslut redan där. Visar återigen på mental styrka.

San Jose Sharks är bra, och har varit det flera år i grundserien, men skillnaden i år är att man presterar i playoff. Sharks skickade ut Kings i första omgången och senast Preds i 7 matcher. Matchserien mot Preds blev lika jämn som jag förväntade mig men en stor skillnad i serien var att vi fick väldigt mycket mål i matcherna. Något som överraskade mig. Sharks visade upp sitt fina hemmaspel i Game 7 där man inte gav Preds någon chans och vann med klara 5-0. Att dominera i en avgörande match där nyckelspelarna levererar visar också prov på att laget är i bra form.

I mina ögon har vi två oerhört bra lag som ställs mot varandra i årets Western Conference Final. Dock är skillanden mellan dagen att Sharks hittills visat upp starkt hemmaspel medan bortamatcherna inte sett lika bra ut. Dessutom ser inte målvaktssspelet lika säkert ut i Sharks och detta Blues på hemmais i Game 1 ska vara favoriter.

Jag imponerades stort att Tarasenko och co i matchserien mot Stars och tror man kommer fixa Sharks i 6 matcher. Man startar redan i natt, men i och med att Sharks målsnitt på antal insläppta på bortais gör att jag väljer att spela

St Louis Blues Ö2.5 mål @ 1.925 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på St Louis Blues - San Jose Sharks hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 15 Maj 2016 - 16:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: