Speltips Odd - Molde

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-16 18:00
Land: Norge
Liga: Tippelufaen
Odds: 3.20
Speltips: 2
Spela på Speltips Odd - Molde
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på 2
Det är den 16 maj och det betyder fotbollens dag i Norge. Det är fulla omgångar och fotbollsfest och flera fina odds att välja i.

Odd Grenland ligger mycket riktigt på en tredje plats i tabellen och är en av de främsta utmanarna till guldet när säsongen skall summeras. I dagens match tycker jag dock att hemmalaget är en för stor favorit.

Att Odd är favorit är så klart naturligt, men ni bör veta det att hemmalaget inte alls har imponerat i det sista. 3-1 förlusten borta mot Haugesund sist var säsongens andra nederlag och dessförinnan var det, trots segrar, två svaga insatser mot Bodà¸/Glimt och Stabà¦k, lag som inte alls håller någon toppklass i år.

Att Odd dessutom saknar viktiga playmakeren Oldrup Jensen och att Jone Samuelsen står som osäker här, lär ju knappast hjälpa laget när målmaskinen Molde kommer på besök till Skien.

Molde, Molde, Molde... Skärper ni defensiven och klarar hålla samma goda form framåt i planen så klarar inte ens RBK att stoppa er framfart. Det känns som att Molde gör mål på varannan målchans och tittar man på statistiken så är målproduktionen i överkant av vad som skall vara möjligt. Jag tror att Molde är suget på flera mål och ytterligare en trepoängare här och mot ett ojämnt Odd i oviss form, till 3.20 i odds, så måste det bara testas.

Molde @3,20 3u

Lycka till vid rygg!
Spela på Odd - Molde hos Betsson
Erik.Braaten - 16 Maj 2016 - 10:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: