Speltips Helsingborg-Östersund

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-18 18:30
Land: sverige
Liga: allsvenskan
Odds: 1.62
Speltips: Helsingborg pengarna tb x
5 raka spel in , Nishikori tar set till 2.65 och Murray första set till 2.40 satt bra

Jag tycker oddset på Helsingborg att vinna detta med pengarna tillbaka på oavgjort är rätt bra, Östersund har spelat bra fotboll men trepoängarna har kommit på hemmaplan det är inte lätt att komma till Helsingborg och ta trepoängare mot HiF som även har visat bra hemmaform på slutet med vinster mot Malmö och AIK.

Östersund skrällvann hemma med 2-0 mot IFK Göteborg starkt av nykomlingarna som slog till med ett drömmål av Ronald Mukiibi från distans på volley i krysset, Samman Ghoddos satte dit 2-0 för hemmalaget.

Helsingborg gjorde några förändraringar inför hemmamatchen mot Malmö och det föll väl ut, Johan Mårtennson in på inner mittfältet, Linus Hallenius in som anfallare och Christoffer Andersson i försvaret istället för Bindelöv en match där Malmö hade mer bollinnehav men Helsingborg va effektiva när dom fick chansen 1-0 kom tidigt av Jordan Larsson och Rusike gjorde tvåan.
1-1 borta senast mot Jönköping södra.

Helsingborg är svårslagna hemma man har gjort två bra hemmamatcher mot AIK och Malmö, Östersund har bara vunnit en match på bortplan mot Falkenberg och har kryssat en hel del jag tror inte Helsingborg förlorar det här och har dom en bra dag tar dom tre poäng.

Spela på Helsingborg-Östersund hos Bwin
Spela nu
DENNISS - 17 Maj 2016 - 12:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: