Speltips Gojowczyk - Paul

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-18 14:30
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,50
Speltips: Paul
Spela på Speltips Gojowczyk - Paul
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Paul
Jag har väldigt svårt att tro att Peter Gojowczyk ska slå Tommy Paul på grus. Tysken är alltså en hyperaggressiv spelare som söker nätet i världens alla möjliga och omöjliga situationer och det är såklart inget framgångskoncept på det här underlaget. Då är inte heller inte så konstigt att han bara vunnit två grusmatcher senaste två åren.

Han förlorade till och med mot Cedrik-Marcel Stebe som man typ inte sett till på tre år. Jo, visst, han vann mot Tatsuma Ito, men det är också en ren bedrövelse till grusspelare. Japanen har inte vunnit en grusmatch sedan 2013. Då förstår ni vad tysken hade att göra med.

Såg förresten Tommy Paul i kvalet mot Menendez-Maceiras. Det var väl ingen drömtillställning kanske, men han returnerade bra, amerikanen, och det lär vara den viktigaste nyckeln i den här matchen också.

Paul har kanske inte rosat marknaden i år, men han är helt klart på väg uppåt. Bara i år har han slagit Paolo Lorenzi och tagit set på Gimeno-Traver på grus och det är framgångar som Gojowczyk bara kan drömma om.

Förra året vann amerikanen juniortiteln här i Franska Öppna, så han är väl bekant med banorna och man kan tycka att han ska vara ett par nummer bättre än Gojo.

Skeppar in till 1,50 i alla fall.
Spela på Gojowczyk - Paul hos Unibet
Poldan - 17 Maj 2016 - 21:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Wolfpack - 2016-05-18 15:55

Håller faktist med dig för en gångs skull

DENNISS - 2016-05-18 11:53

paul bör nog ha en bra chans här ska fanimig rygga dig idag poldan o inte gnälla på dig

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: