Speltips

Speltips San Jose Sharks - St Louis Blues

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-05-20 03:00 Spela här

Speltips San Jose Sharks - St Louis Blues
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.04 Speltips: Ö 5.0 mål
2016-05-20 03:00 San Jose Sharks - St Louis Blues Ö 5.0 mål 2.04 hockeystick

San Jose Sharks - St Louis Blues

Goalies: Jones (probable) vs Elliott (probable)

Dags för Game 3 i Western Conference Finals och vi har ett 1-1 läge när nu serien gått över till San Jose.

Sharks ryckte upp sig rejält i Game 2 och nollade Blues på bortais och vann med 4-0. Blues hade svårt att sätta dit pucken då man spelade till sig till många fina läge men Martin Jones hade en bra dag på jobbet. Tarasenko som precis hade blivit pappa hade en del bra lägen men var inte bestämd i avslutet, kanske var hans huvud på något annat ställe? Hur som helst vann Sharks välförtjänt och Brent Burns fortsätter att dominera och var huvudfiguren i Game 2 med sina 2 mål.

Nu vänder matchserien till San Jose som bör ha bra feeling i laget. Sharks har varit väldigt hemmastarka i detta slutspel där man bland annat vann alla 3 möten med Nashville inne i Shark Tank.

Inför nattens match ska man vara favoriter men jag tycker bolagen har tryckt ner hemmalaget som lite väl stora. Blues som blev nollat senast bör rycka upp sig och bör också hänga dit några kassar. Detta samtidigt som Sharks fina hemmaspel och tunga offensiv bör göra det svårt för Elliott i natt igen. Lägger vi där till att denna matchup historiskt innehållit mycket mål gör att jag tror båda lagen kan hitta mycket nät i natt. Hittills har båda matcherna gått under linan 5.0 och känslan är att de kan bli lite islossning i natt.

Jag kommer därför testa överspelet med insatsen tillbaka vid exakt 5 mål. Jag tror helt enkelt att de krävs 3 mål för vinst i natt.

Nattens spel blir alltså

San Jose Sharks - St Louis Blues Ö5.0 mål @ 2.04 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 19 Maj, 2016, 17:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2016-05-19 21:33:28

Jag lirar Shark rak & -1.