Speltips

Speltips Härnösand - IFK Timrå

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-20 19:00 Spela här

Speltips Härnösand - IFK Timrå
Land: Sverige Liga: Div 2 Norrland
Odds: 2,00 Speltips: X2
2016-05-20 19:00 Härnösand - IFK Timrå X2 2,00 LelleSandahl

Djurgårdenreken var ju kass i går, sorry lads, men det är bara ta nya tag. Spanat in ett "derby" mellan Härnösand och IFK Timrå i Div 2 Norrland. Tycker inte nykomlingen Timrå (som värvat bra!) är så underlägsna som oddsen säger.

DIV 2 NORRLAND
6. IFK Timrå 7 3 3 1 14-12 2 12
8. Härnösand 7 3 2 2 9-6 3 11

Härnösand hemma
3 1 1 1 5-4 1

Formen
V, F, F, V, V

Senaste match
Friska Viljor - Härnösand 0-2

IFK Timrå borta
3 1 1 1 5-6 -1 4

Formen
V, V, V, F, O

Senaste match
IFK Timrå - Gällivare Malmberget 3-1

Hett derby mellan grannstäderna Timrå och Härnösand denna fredagskväll. Kommer säkerligen smälla ordentligt och vet att spelare i båda lagen är väldigt taggade. Bra truppstatus i båda gängen med varsin ordinarie spelare borta. IFK Timrå är nykomling men ingen vanlig nykomling. Då den andra grannstaden Sundsvall blev av med ett bra div2-lag i Selånger (drog sig ur pga ekonomiska problem) var det bara för nykomlingen att förse sig med godbitarna därifrån. Spelare som målvakten Marcus Krutzén, Per Nyman, Oliver Widahl, Stefan Grönlund och Philip Olofsson är killar som alla håller bra div2-klass och har många matcher på den nivån i benen. Norrlandsserien är också svagare i år så IFK Timrå ska hålla sig kvar utan problem, jag tror lagen definitivt är med på övre halvan om man fortsätter som man gör. Tre raka segrar nu och väldigt bra "go" i laget enligt uppgift, man har fått spela ihop sin elva ordentligt. Härnösand är också rätt bra. Här lever man mycket på utländska importer. Det finns en cypriot i backlinjen, en rumän, en ukrainare och så vidare. En brokig skara, men ett rätt bra lag. Bör bli en jämn match detta men tror att IFK Timrås självförtroende och lagmoral räcker för att få poäng med sig hem.

SPELTIPS
Köper inte alls oddsen här. IFK Timrå är inte ett så pass mycket sämre lag än Härnösand (om de ens är sämre alls) och spelar därför X2 till 2,00 hos bet365 . Känns lätt att motivera det spelet när formen är så pass bra (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 20 Maj, 2016, 12:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!