Speltips Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-05-21 02:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.17
Speltips: Bolts Ö 2.5 mål
Spela på Speltips Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Bolts Ö 2.5 mål
Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins

Goalies: Vasilevskiy (confirmed) vs Murray (probable)

Dags för Game 4 i natt i Eastern Conference Finals och Pittsburgh har tagit ett grepp om Bolts efter segern senast med 4-2.

Penguins åkte till Tampa med 1-1 i matchserien efter de två första mötena i Pittsburgh och man sökte efter att bryta tillbaka hemmaisfördelen direkt. Ingen lätt uppgift då Tampa varit ett av säsongens bästa hemmalag, men ett Pittsburgh i detta formtoppade läge var uppsatta som favoriter.

Efter en mållös första period tog Penguins ledningen i andra perioden efter att Carl Hagelin sprättat in en retur med några sekunder kvar av perioden. Tredje innehöll en drös av mål där Pens ryckte ifrån till en 4-1 ledning. O.Palat reducerade förjävels med ca 2 min kvar av matchen men Pens tog alltså hem Game 3. Sidney Crosby stod återigen för GWG och han tillsammans med Phill Kessel ser fortsatt stekheta ut.

I natt är Pens återigen storfavoriter på bortais och med tanke på att Bolt i stort sätt måste vinna i natt köper jag inte utgångsläget. Bolts är trots att ett av ligans bästa hemmalag och man har inte tagit sig till CF utan anledning. På hemmais med kvalitetspelare som Kucherov, Johnson och Hedman bör man kunna ge Pens en riktig fight. Dock ser Pingvinerna väldigt starka offensivt sett och det bör krävas minst 3 mål för vinst. Jag spelar därför

Tampa Bay Lightning Ö 2.5 mål @ 2.17 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethocketstick

Lycka till!
Spela på Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins hos Betsson
hockeystick - 20 Maj 2016 - 18:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: