Speltips

Speltips Elfsborg vs J Södra

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-22 17:30 Spela här

Speltips Elfsborg vs J Södra
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.30 Speltips: Elfsborg -1,5
2016-05-22 17:30 Elfsborg vs J Södra Elfsborg -1,5 2.30 Polsater

Tror stenhårt på Elfsborg i deras hemmamatch mot J Södra på söndagen.

Tabellen:

5. Elfsborg 10 5 0 5 18:12 15
10. Jönköping 10 3 4 3 10:12 13

Efter en inledning modell småstökig har Elfsborg kommit igång på slutet. Fyra segrar på senaste fem är starka papper, enda plumpen var förlusten mot ÖSK, där man tappade in 0-1 i 95:e. Tungt då, men reste sig efter det och tog en mycket stark seger uppe i Sundsvall senast, där man dessutom vände på underläge. 3-1 till slut. ÖSK och Norrköping möts den här omgången, så bra chans för Ellos att få lite hugg på toppen.

Har ett bra skadeläge, saknar Lasse Nilsson, som är avstängd efter sin idiottackling förra helgen. Behöver inte vara negativt att brunkaren Per Frick kliver in där, en lite annorlunda spelartyp som det inte dräller av i Elfsborg. Är inget superfan av honom egentligen, men en spelare som kämpar hårt och löper mkt för laget. Även Horn finns på skadelistan. Ska inte vara några större nya problem dock.

Kevin Stuhr Ellegaard, Abbas Hassan
Jesper Manns, Anders Randrup, Jon Jönsson, Joakim Nilsson, Adam Lundqvist, Viktor Nilsson, Simon Hedlund, Marcus Rohdén, Henning Hauger, Emir Bajrami, Simon Lundevall, Thomas Kind Bendiksen, Anton Andreasson, Viktor Claesson, Per Frick, Viktor Prodell, Viktor Götesson

J Södra inledde piggt, men är nu utan seger i sex raka. Svårslagna i och för sig, men har nu två förluster senaste tre matcherna. Överkörda av Häcken senast. Viktige Smylie avstängd här, ett avbräck. Saknar ordinarie keepern Cajtoft sedan tidigare. Frågan är om nykomlingsmagin är bruten nu? Är ju inte ovanligt att nykomlingar inleder piggt för att sedan tappa när det börjar bli lunk och vardag.

Elfsborg är normalt ruskigt bra på sitt konstgräs. Har en mängd offensiva kvalitetsspelare och med Hauger tillbaka på def. mitt. har laget en bättre balans. Tror J Södra får jobba hårt för att hänga med här. Prodell fick näta senast, vilket kan visa sig viktigt då det är han som ska göra målen för boråsarna. Hemma har Elfsborg täckt en -1,5-lina i fyra av fem hemmamatcher, tror det finns goda möjligheter att göra det igen.

Polsater - 22 Maj, 2016, 12:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sudamericana - 2016-05-21 00:53:35

👍🏼