Matchen streamas gratis hos bet365 !

Århundrades match för Crystal Palace.
CP la mer eller mindre ned verksamheten i serien när man tog sig till semifinal i FA-cupen. Kontraktet i PL har varit klart sedan länge och all koncentration har lagts på cupen.
Taggning i månader alltså.
CP har en klart spännande startelva när nu yttern Zaha har kommit tillbaka - sparats till den här matchen. Sedan finns det mycket klass i Bolasie, Cabaye, Puncheon och en mycket trygg keeper i Hennessey.
Laget är dessutom extremt samspelt mittbackarna Dann och Delaney kan varandra utan och innan och framför sig har dom i mitt tycke en världsspelare i Cabaye. Svaga punkten är den ensamma spetsen, även om fd underbarnet Wickham är lite på gång. Dock tror jag att gamle Adebayor får minst en halvtimma av den här matchen och det skulle inte förvåna om han avgjorde? Är det inte en sådan crazy säsong?

Det jag vill komma fram till är att Palace är alldeles för bra för ge 5,25 i en cupfinal mot ett Manchester United som sällan imponerar. Framför allt inte under press.
Ni kan allt redan om United och jag ska inte trötta ut er, men Van Gaal är på väg bort och det är allmänt dystert tryck på klubben.

Jag kör 1 unit på Palace då jag anser att laget har över 20 procents chans att vinna FA-cupfinalen på Wembley i kväll.

Skador:
Palace:
Joe Ledley 19 matcher/1 mål.

United:
Bastian Schweinsteiger 18/1
Luke Shaw 5/0

Palace:
Hennessey; Ward, Dann, Delaney, Souare; Cabaye, McArthur, Puncheon; Bolasie, Wickham, Zaha

Man United:
De Gea; Valencia, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson; Carrick, Rooney; Martial, Mata, Lingard; Rashford

Mina spel: Crystal Palace-Manchester United 1. Odds: 5,25. Bolag: bet365 . 1/4 units.

This is the stats tab
This is the post tip