Speltips

Speltips San Jose Sharks - St Louis Blues

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-05-22 01:00 Spela här

Speltips San Jose Sharks - St Louis Blues
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.862 Speltips: Blues Hcp +0.5
2016-05-22 01:00 San Jose Sharks - St Louis Blues Blues Hcp +0.5 1.862 hockeystick

San Jose Sharks - St Louis Blues

Goalies: Jones (probable) vs Allen (confirmed)

Dags för Game 4 i Western Conference Finals och vi har ett 2-1 läge efter att Sharks nolat Blues för andra raka matchen när man vann Game 3 med 3-0.

Efter Sharks uppryckning i Game 2 där man vann med 4-0 följde man upp vinsten med att på nytt nolla Blues. Game 3 liknade Game 2 på många sätt där Blues avlossar flest skott men effektiviteten inte finns där! Sharks däremot visar skärpa i sina lägen och efter 1 mål i alla tre perioder stod man som segrare. T.Hertl blev matchvinnare med sina två mål.

I natt är Sharks stora favoriter enligt bolagen, och visst måste man säga att de varit snäppet bättre i de senaste matcherna, men laget har aldrig spelat en SC final och frågan är om man kan få kalla fötter? Blues är enligt mig ett rutinerat och komplett lag och man viker inte ner sig enkelt. Visserligen har Sharks nollat Blues i två raka matcher och Jones har varit fenomenal, men jag vågar nog lova att inte han håller nollan igen i natt. Isåfall är det bara att applådera.

Hitchcook har även valt att starta Jake Allen gör att "bryta" mönstret och förhoppningsvis kan de ge laget ett positivt boost.

Ingen av matcherna i någon av Conferencefinalerna har slutat oavgjort så det känns som en ligger runt hörnet, Blues tror jag kan skapa match av detta och därför kan jag inte blunda för dubbelchansen.

Jag kommer därför spela:

St Louis Blues Hcp +0.5 (samma som X2) @ 1.862 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2016-05-21 14.37:17

hockeystick - 21 Maj, 2016, 14:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!