Speltips Albot - Paire

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-22 11:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,86
Tips: Albot +6,5
Jag tycker att dagens bästa handikappspel utan tvekan är Radu Albot +6,5 games mot Benoit Paire. Aldrig skulle jag investera en krona i fransmannen, särskilt inte i det ”tilt-mode” han är i just nu och särskilt inte på grus.

Jag har väldigt svårt att tro att Paire ska ta detta i raka set. Jag menar, visst, han spelar på hemmaplan, men Albot har kvalat in till turneringen genom att utklassa rätt dugliga grusspelare.

Har man sett Paire senaste tiden, då vet man att det är en opålitlig jävel. Det krävs inte mycket för att han ska komma ut balans och väl där, då vinner han inte över någon. Paire är rätt lustig förresten, en av få spelare som kan gå över och slå backhand på sin forehandsida... det är inte ovanligt att man ser i samband med att forehanden slutar fungera.

Det är som att Paire har en bild av sig själv som inte riktigt stämmer. Han ställer extremt höga krav på sig själv och spelar ett väldigt svårt spel. Det vill säga, han försöker sig på saker i lägen där det kanske är bättre att försvara sig eller slå ett mer passivt slag.

Albot har en bra förmåga att slå över bollen en extra gång. Om Paire inte är på topp (som han inte varit ö.h.t den här säsongen) då kommer det komma en uppsjö med missar från fransmannen.

Jag tror helt enkelt att sviterna från Paires formsvacka sitt i och att Albot tar ett set...då ska det väldigt mycket till för att hcp-spelet ska bomma.

+6,5 games finns till 1,86 hos NordicBet
Spela på Albot - Paire hos Nordicbet
Spela nu
Poldan - 21 Maj 2016 - 21:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-05-22 09:54

ja paire vinner det är det nog inga tvivel om jag tror ju personligen att han inte tappar mer än ett set sen är väl frågan hur bra Albot kan hänga med i övriga set för mig är Paire stor favorit jag vet inte riktigt vad du ser i Albots spel som imponerat på dig han har ju förlorat många matcher i år mot spelare en bra bit under 200 strecket och är 1-3 på i matcher om vi räknar bort Challengers och kval till atp.
Paire försöker sig på svåra sake men han lyckas ju rätt ofta också han är ju trots allt rankad 21 i världen och det finns en anledning till det visst han är upp o ner men mot detta motståndet skulle det förvåna mig om han tappar sett eller han får problem men bollen är ju rund även i tennis.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: