Speltips

Speltips Djurgården - Helsingborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-22 17:30 Spela här

Speltips Djurgården - Helsingborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.28 Speltips: X2
2016-05-22 17:30 Djurgården - Helsingborg X2 2.28 rad

Om vi tittar på de sju senaste omgångarna i fotbollsallsvenskan (och bortser från IFK Norrköping) så är det formsvagaste laget som tar emot det formstarkaste laget, då Djurgården får Helsingborg på besök. Marknaden verkar totalt ha ignorerat hur båda lagen har spelat på sistone utan oddsen verkar vara satta som om det vore premiärmatchen - trots att det är omgång 11 på söndag.

Efter en lovande start i ligan så blåser det storm i Djurgården. Laget har förlorat sex av sju senaste matcher. Under den stora derby-matchen var det inte mycket som stämde och den dåliga insatsen följdes av en 0-3 förlust hemma mot Kalmar. Missnöjet och kritiken har spridit sig både i media och internt.

Mot Helsingborg gör lagkaptenen Kevin Walker comeback efter en tids skadefrånvaro. Han sade till Aftonbladet: "Vi får börja i rätt ände, tillsammans här och nu, och plocka poäng igen. Oavsett matchbild och tryck från media måste vi behålla lugnet och visa på planen vad vi vill åstadkomma."

Det främsta problemet har varit att göra mål framåt, där Djurgården endast har gjort ett mål på de tre senaste matcherna. I mitt tycke finns det en hel del att jobba med så jag tvivlar starkt på att vi får se någon ketchupeffekt direkt. Henrik Larssons Helsingborg har gått i motsatt riktning i jämförelse med Djurgården. Helsingborg har endast en förlust på de sju senaste matcherna och har kommit igång ordentligt.

När oddset 2.28 erbjuds på att Helsingborg inte ska förlora mot ligans formsvagaste lag så kan jag inte låta bli att lägga ett spel hos Unibet .

rad - 21 Maj, 2016, 21:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!