Speltips tennisdubbel

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-23 13:45
Land: frankrike
Liga: franska öppna
Odds: 1.78
Speltips: verdasco - 1.5 set/ Simon
Verdasco-Johnson

Verdasco är stor favorit för mig här han har kommit tillbaka på ett bra sätt i år och gjort det rätt bra under grus säsongen han har ju bland annat vunnit en titel i Bukarest där han slog Pouille i finalen.

Steve Johnson gillar inte förusättningarna det är hardcourt som gäller för han och helst amerikanska hardcourts där trivs han bäst han har inte vunnit någon match på grus i år senast föll han mot Monaco i Rom i två raka set.

Verdasco har en stor grund kapacitet på underlaget och han har spelat bättre o bättre på slutet för mig är han stor favorit att vinna detta jag ser inte hur Johnson ska kunna utmana från baslinjen han har sin stora serve att luta sig emot men i övrigt ska hans spel inte räcka till jag spelar Verdasco - 1.5 set det vill säga att Johnson inte vinner mer än ett set.

Simon-Dutra Da Silva

Simon ska bara vinna det här i Frankrike mot en spelare han ska slå vilken dag på jobbet som helst, Dutra Da Silva är en av många spelare som mest håller till på Challenger touren och där gör han det ok på atp nivå har han bara vunnit en match i år.

Det skiler så mycket i kapacitet här att Dutra Da Silva inte ska ha någon chans Simon kommer inte att ge bort något i en första omgång i en grand slam i Frankrike.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
Spela nu
DENNISS - 22 Maj 2016 - 09:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: