Speltips Gabashvili - Paire

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-25 14:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,67
Tips: Gaba +5,5
Handikappspelet på Albot satt ju utan vidare och jag provar samma grej igen. Tycker att Paire är överskattad. Han slår bort på tog för mycket och fortsätter att blanda högt och lågt.

Är övertygad om att Gabashvili tar minst ett set på fransmannen. Dels för att Paire mer eller mindre ger bort set, men också för att Gaba egentligen är en bra grusspelare. Han har många poäng att försvara här från förra året när han gjorde en drömturnering.

Sen tror jag inte att Gabashvili har några problem med att möta Paire heller. Det kommer i slutändan att vara upp till fransmannen, men om Gaba bara spelar tight så kommer han få mängder av lägen.

Aja, men om vi kollar hur många matcher Paire vinner i raka set?

4 av 16 matcher den här grussäongen och ser det ut som mot Albot så kan det bli tufft för Paire. De möttes förresten tidigare i år och den gången stod fransmannen i 1,50. Det är 20 punkter lägre än idag och det tycker jag är märkligt. Så, värdet ligger på ryssen och därmed även på handikappspelet.

Så här skrev jag i gårdagens red på Paire...och det var precis vad som hände:

”Har man sett Paire senaste tiden, då vet man att det är en opålitlig jävel. Det krävs inte mycket för att han ska komma ut balans och väl där, då vinner han inte över någon. Paire är rätt lustig förresten, en av få spelare som kan gå över och slå backhand på sin forehandsida... det är inte ovanligt att man ser i samband med att forehanden slutar fungera.”

Skickar in mina polletter på Gabashvili + 5,5 games till 1,65 hos Unibet
Spela på Gabashvili - Paire hos Unibet
Spela nu
Poldan - 24 Maj 2016 - 10:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
antone - 2016-05-25 15:54

Fransmannen är lite märklig tycker jag. Han beter sig likadant oavsett om han gjort en drömpoäng eller missat världens läge. Lite översittartypen..... jag håller med dig - lirar på ryssen 3-1 3-2 !

DENNISS - 2016-05-25 11:14

tror däremot du kan va rätt ute igen bra spel här i franska bara att gratulera

DENNISS - 2016-05-22 20:22

visst va han ur balans paire men det är ju inte precis vad som hände för han vann ju matchen

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: