Speltips

Speltips Querrey - Fratangelo

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-23 15:00 Spela här

Speltips Querrey - Fratangelo
Land: Frankrike Liga: Franska Öppna
Odds: 1,66 Speltips: Fratangelo +5,5
2016-05-23 15:00 Querrey - Fratangelo Fratangelo +5,5 1,66 Poldan

Jag vill ju tro att Bjorn Fratangelo tar ett set på Sam Querrey. Big Sam är sällan bra på europeiskt grus och har haft problem med liknande spelare på grus tidigare.
Jag får känslan att man stirrat sig blint på rankingen i den här matchen. Fratangelo har grus som sitt bästa underlag. Han spelar för övrigt väldigt likt Elias Ymer, samma Ymer som bara var några få poäng från att slå just Querrey för nått år sedan.

Medan Querrey fått stryk av Garcia-Lopez och Albert Ramos de senaste veckorna så har Fratangelo två semifinaler och en vinst på challengertouren (på grus) det skulle jag säga är ett styrkebesked som heter duga.

Och det säger väl sig självt att en storservare som Querrey inte är någon stjärna på grus. De bra turneringar som han gjort på det här underlaget är i Houston och några challengers i USA. Men det ska knappt räknas som grus. Houston spelades fram till förra året på Canadian Tenn – detsamma gäller challengerturneringarna – och då gick det betydligt snabbare. Alltså, förutsättningar som gynnar spelare som Querrey.

I övrigt är hans resultat på europeiskt grus väldigt blekt.

Jag fattar inte riktigt prissättningen i den här matchen. Querrey var even odds mot Herbert för någon vecka sedan. Det var innan folk förstod att Herbert börjat lära sig att spela på grus. Och Herbert har inte en mycket bättre ranking än Fratangelo som – till skillnad från fransmannen – gillar och är duktig på grus.

Min övertygelse är att Fratangelo plockar ett set och täcker hcp-linan på 5,5 till 1,66 hos Unibet . Det fina i kråksången är ju att han inte ens behöver ta ett set för att spelet ska sitta.

Poldan - 23 Maj, 2016, 05:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2016-05-23 13:02:19

ja querrey är ju favorit men han kännns ju inte som en tung favorit det kan nog gå vägen