Speltips

Speltips Åtvidaberg - AFC United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-23 19:00 Spela här

Speltips Åtvidaberg - AFC United
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,40 Speltips: AFC
2016-05-23 19:00 Åtvidaberg - AFC United AFC 2,40 Erik.Braaten

Jag klarar inte ducka för oddset på AFC av de enkla anledningarna att det är klasskillnad här och att hemmalaget helt tappade konceptet i sitt spel efter den fina perioden, för några veckor sedan, med tre raka segrar.

Åtvidaberg fick lämna Allsvenskan ifjol efter en minst sagt katastrofal säsong. Man var inte ens i närheten av att fixa ett nytt allsvenskt kontrakt. Det som har hänt sedan dess är att truppen har genomgått en form av makeover. För det första är laget långt mycket yngre och kan stoltsera med att ha ett av superettans yngsta trupp. För det andra så har hela 19(!!) nya namn har kommit in i truppen och ersatt det gamla gardet i klubben.
Både du och jag vet att det tar tid att få alla pusselbitar på plats med en såpass stor förvandling. Dessutom siktar laget i första hand att på säkra kontraktet i år och man har sagt sig vilja plocka runt 35-36 poäng för att se det lyckas.

AFC då?

AFC har ju inlett så bra som man hade hoppats på tror jag. Ville nog gärna fått med sig alla tre poängen sist och hade flera klara målchanser men lyckades alltså inte styra lädret i nät. Sasha Matic skadade sig och finns inte med här ikväll.

Defensivt är United bäst med fyra insläppta mål såhär långt och då har man bland annat kryssat (0-0) borta mot den tippade seriefinalisten Sirius. Man har endast en förlust på resande fot, 1-0 mot Trelleborg, i övrigt har man godkända insatser. 0-2 borta mot Assyriska i den senaste bortamatchen.
Kommer till den här med goda förutsättningar till en ny trea!

Jag tycker att AFC skall vara favorit, vilket man också är, men till oddset @2,40 måste jag bara syna bortasegern. Skall vara klar klasskillnad mot ett lag som inte ens hunnit finna sin identitet ännu. 2a med 3 units.

Lycka till!

Erik.Braaten - 23 Maj, 2016, 13:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
antone - 2016-05-23 19:54:18

Detta vinner ÅFF ;)