Dubbeln med Verdasco - 1.5 set och Simon va aldrig hotad båda vann i tre raka set

Coric-Fritz

Möte mellan två unga spelare Coric har ju varit etablerad ett tag nu rätt högt upp på rankingen på 47 plats han kommer med bra grus resultat i ryggen med en final i Marrakech och en semifinal i Estoril.

Fritz är en 18 årig amerikan som har gjort en del bra matcher i år men liksom de flesta amerikaner är hardcourt hans bästa underlag han är 1-3 i matcher i år på underlaget och vinner de flesta av sina matcher på snabba underlag.

Coric är given favorit för mig han har varit med ett tag nu på touren och skaffat sig rutin han trots att han bara är 19 år han har ju även ett spel som funkar rätt bra på grus med stor säkerhet och han kan säkerligen hålla nere misstagen betydligt mer än sin motståndare. Coric kommer in med bättre resultat än sin motståndare och sett vad han presterat på underlaget är han rättmättig favorit.
Coric kommer att dominera de längre bolluellerna och jag spelar Fritz att vinna under 1.5 set

Fabbiano-Lopez

Lopez till 1.25 är ju inget jätteodds men det här måste ju ses som en drömlottning mot lucky loosern Fabbiano han har bara lyckats vinna en match under vårsäsongen på grus trots att han spelat Challengers också.

Lopez gör ju det jämnt o stabilt och kapacitetsmässigt ligger han långt före sin motståndare hans resultat har ju inte varit lysande på slutet men han kommer nog ta vara på denna chansen mot en spelare han normalt bara ska vinna mot.

Lopez servar ju mycket stabilt och Fabbiano kommer nog få problem att få till några chanser i hans serve game medan Lopez troligen kommer få många chanser att bryta sin motståndare, mot bättre motstånd hade jag inte spelat Lopez men detta är en motståndare han bara ska slå o ta sig vidare till andra omgången.

This is the stats tab
This is the post tip