Speltips

Speltips Zverev - Herbert

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-24 17:00 Spela här

Speltips Zverev - Herbert
Land: Frankrike Liga: Franska Öppna
Odds: 1,61 Speltips: Över 3,5 set
2016-05-24 17:00 Zverev - Herbert Över 3,5 set 1,61 Poldan

Jag har gnällt på Herbert som grusspelare förut, men nu måste man erkänna att han utvecklat sitt grusspel. Såg det nästan direkt i Monte-Carlo. Men mycket ligger så klart i att han servat bra de senaste månaderna, för han är fortfarande väldigt aggressiv ute på banan...kanske att han försvarar sig lite smartare nu.

Jag tror hru som helst att Zverev kan få problem här. Han har spelat väldigt mycket den här grussäsongen och det är inte omöjligt att han är lite sliten. Men det som talar mest för vårt spel är egentligen Zverevs ojämna nivå under matcherna. Han kan utan vidare plocka set på toppspelarna för att i nästa match tappa set mot oduglingar.
Eller vad sägs om det här:

På 16 grusmatcher i år har 10 stycken gått till tre set. Det ät helt sjukt mycket, för ni ska veta att i snitt går ungefär var tredje match till skiljeset på ATP-touren...och nu får vi dessutom ytterligare ett set att kriga i.

Inte så dåliga stats på Herbert heller för den delen. Han har fyra st. 3-setare på sju matcher den här grussäsongen. Det är en bra bit över snittet det också.

För ett år sedan var det otänkbart att Herbert skulle slå Pella och ta set på Murray på grus, men det har han alltså gjort i år och täckt sin hcp-lina i samtliga matcher. 15-11 har han i tiebreak i år, det är nämligen inte helt otänkbart att det blir ett sådant i den här matchen.

Vi tar över 3,5 set till 1,61 i den här matchen.

Poldan - 24 Maj, 2016, 09:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
tompaa - 2016-05-24 13:36:48

Fint spel, rygg