Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-25 14:00 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: frankrike Liga: franska öppna
Odds: 1.67 Speltips: stepanek/zimonj/ Verdasco
2016-05-25 14:00 tennisdubbel stepanek/zimonj/ Verdasco 1.67 DENNISS

det har ju funkat bra med dubblarna så vi tar en till

stepanek/Zimonjic-Thiem/Lajovic

Både Stepanek och Zimonjic är ju mycket rutinerade dubbel spelare med bra serve och volley spel vi såg ju även att Stepanek fortfarande även har mycket bra kapacitet i singelspelet när han pressade Murray till en fem setare men nu får han inrikta sig på dubbeln.
Jag sätter ett frågetecken för motivationen hos Thiem och Lajovic att vinna den här matchen och ta sig vidare i dubbelturneringen båda är kvar i singelspelet och vill nog lägga all fokus där.

Zimonjic lägger ju sin mesta kraft på dubbel spelet och har bland annat en semifinal i mastes i Indian Wells i år, Zimonjic har ju varit världsetta i dubbel och är en mycket bra dubbelspelare.
Stepanek spelar ju även mycket dubbel och med sin starka serve och volley är han farlig han vinner ju även mycket på sin taktiska förmåga och spelförståelse.
Stepanek va ju i final i Australian Open i dubbel i år och kan nog ta sig en bit fram i turneringen ihop med Zimonjic här också.
Två riktigt bra dubbel spelare mot Thiem och Lajovic som satsar mest på singelspelet jag sätter ett stort frågetecken för deras motivation i den här matchen, Stepanek och Zimonjic kommer däremot att va högmotiverade att vinna detta.

Verdasco-Dodig

Verdasco har spelat upp sig under vår säsongen han har ju tagit en titel i Bukarest på grus där han slog Pouille i finalen och här gjorde han en bra match mot Steve Johnson i första omgången där han vann i tre raka set.

Dodig har lyckats vinna några matcher på grus i år men normalt är han bättre på snabba underlag han har ju ett spel som räcker en bit med sin starka serve som vapen men mot den här typen av motstånd brukar han få problem.

Verdasco har spelat bra tennis i vår han har höjt sig rejält och klättrat på rankingen till 52 plats , Verdasco gjorde en rätt bra match i första omgången mot Johnson där han såg disciplinerad ut och gör han en normal insats ska han bara vinna det här mot Dodig. Jag ser inte hur Dodig ska kunna matcha Verdaso han har sin serve i övrigt känns Verdasco starkare på allt och kommer att pressa Dodig till enkla misstag.

DENNISS - 24 Maj, 2016, 22:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sorkfan - 2016-05-25 09:48:08

Ja denna ska bara sitta. Dock inget fan av dubblar, men denna ska sitta 2/3 alltså värde