Speltips

Speltips San Jose Sharks - St Louis Blues

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-05-26 03:00 Spela här

Speltips San Jose Sharks - St Louis Blues
Land: USA Liga: USA
Odds: 1.847 Speltips: Sharks Ö 2.5 mål
2016-05-26 03:00 San Jose Sharks - St Louis Blues Sharks Ö 2.5 mål 1.847 hockeystick

San Jose Sharks - St Louis Blues

Goalies: Jones (probable)vs Elliott (confirmed)

Wow vilken spännande match i natt när San Jose har ett historiskt läge att ta sig till sin första SC-final. Frågan är om man klarar av det?

Sharks hade ett tufft läge när man åkte till St Louis med ett 2-2 läge i ryggen och även fast laget visat upp fin hockey kändes det som momentet låg hos Blues. Både Fabbri och Backes som var gametime decicions kom till spel, men det hjälpte föga då Sharks kom ut med en hög fart. M.Vlasic satte 1-0 redan efter 4 min spel, men innan perioden var slut hade Blues vänt genom Schwartz och Brouwer. Efter andra perioden hade båda lagen gjort 3 mål var innan Joe Pavelski blev matchvinnare med sitt 4-3 mål efter 16 sekunder in på tredje perioden. Sharks satte sedan 2 mål i öppen bur och spikade igen slutresultatet 6-3.

I natt har man alltså möjlighet att stänga matchserien på hemmais och ta sig till lagets första SC-final. Denna matchserie har innehållit galet mycket mål och jag räknar med ett lika högt tempo i natt. Blues coach Ken Hitchcook väljer att sätta Brian Elliott i mål igen efter att ha låtit Jake Allen vakta kassen i de två senaste matcherna. I mina ögon gillar jag inte när lag byter målvakt fram och tillbaka då jag tycker det skapar oro för försvaret.

Sharks på hemmais har löst Ö 2.5 mål i 7/8 hemmamatcher i detta slutspel och i samtliga 2 hemmamöten mot Blues även om det inte blivit vinst i båda. Detta är något som jag tror man fortsätter med i natt och därför blir nattens spel:

San Jose Sharks Ö 2.5 mål @ 1.847 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 25 Maj, 2016, 17:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!