Speltips

Speltips Halys - Cuevas

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-26 11:00 Spela här

Speltips Halys - Cuevas
Land: Frankrike Liga: Franska Öppna
Odds: 1,71 Speltips: Halys +7,5
2016-05-26 11:00 Halys - Cuevas Halys +7,5 1,71 Poldan

Vi var på plats och jobbade inte Halys mot Chung, eller, det där fixade han rätt bra själv. Han har en riktigt fin crossforehand, fransmannen, och kan spela i dugligt tempo på sin backhand, men det är knappast något killer. Om forehanden funkar lika fint mot Cuevas, ja då får nog sydamerikanen problem.

Nu spelade han visserligen samtidigt som Halys och därmed kunde vi inte se något från Cuevas, men tappar man set mot Kamke på grus, då får man problem med Halys....och hur många matcher har Cuevas vunnit i raka set i år? Under grussäsongen i Europa: 1 av 7. Och då har han tappat set mot Kamke, Gimeno-Traver och Mahut. Inga gruskungar direkt.

Så vi har en ganska formsvag Cuevas mot en hemmaspelare som nyligen vann sin första Challengertitel på grus. Han trivdes dessutom framför hemmapubliken och var som sagt ruskigt fin i första omgången. Jag har svårt att se honom prestera sämre idag.

Linan vi får är jättegenerös och är absolut minst ett tick för högt, jag tror att han höll sig obreakad genom hela matchen mot Chung i första omgången. Tror han hade problem i ett eller två servegem, resten var envägstrafik.

+7,5 games till 1,71 är nöten.

Poldan - 26 Maj, 2016, 14:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!