Speltips Halys - Cuevas

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-26 11:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,71
Speltips: Halys +7,5
Spela på Speltips Halys - Cuevas
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Halys +7,5
Vi var på plats och jobbade inte Halys mot Chung, eller, det där fixade han rätt bra själv. Han har en riktigt fin crossforehand, fransmannen, och kan spela i dugligt tempo på sin backhand, men det är knappast något killer. Om forehanden funkar lika fint mot Cuevas, ja då får nog sydamerikanen problem.

Nu spelade han visserligen samtidigt som Halys och därmed kunde vi inte se något från Cuevas, men tappar man set mot Kamke på grus, då får man problem med Halys....och hur många matcher har Cuevas vunnit i raka set i år? Under grussäsongen i Europa: 1 av 7. Och då har han tappat set mot Kamke, Gimeno-Traver och Mahut. Inga gruskungar direkt.

Så vi har en ganska formsvag Cuevas mot en hemmaspelare som nyligen vann sin första Challengertitel på grus. Han trivdes dessutom framför hemmapubliken och var som sagt ruskigt fin i första omgången. Jag har svårt att se honom prestera sämre idag.

Linan vi får är jättegenerös och är absolut minst ett tick för högt, jag tror att han höll sig obreakad genom hela matchen mot Chung i första omgången. Tror han hade problem i ett eller två servegem, resten var envägstrafik.

+7,5 games till 1,71 är nöten.
Spela på Halys - Cuevas hos Unibet
Poldan - 26 Maj 2016 - 14:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: