Halloj

Nationals gjorde sitt igår och gjorde 7 runs och klarade därmed förra nattens spel på över 4.0 runs.

Inatt hoppas och tror jag att Boston Red Sox kan göra minst 5 runs mot Colorado Rockies.

Boston Red Sox leder MLB i antal Runs gjorda, de leder även ligan i .avg och har 3 spelare av topp 5 i American Leauge i .avg. För Rockies startar Chad Bettis, han har ett ERA på 4.18 den här säsongen, W L 4-2. Han gjorde det bra i sin förra officiella start (senaste blev en rain-out) där han höll Cardinals, som ligger 2a i ligan med antal gjorda runs, till endast 1 run.

Antal runs Rockies släppt i Bettis starter det här året: 1, 7, 6, 3, 6, 6, 1, 3, 6. 5st matcher över 5, 4 matcher under. Sen behöver det i och för sig inte betyda att det är Bettis själv som släppt dessa runs heller.

Red Sox senaste 10 matcher och deras antal runs i dessa: 8, 5, 9, 2, 2, 4, 10, 6, 6, 11. 6 över, 1 prick och 3 under 5.

Min farhåga kring det här spelet är att Bettis kommit igång och håller i sitt spel sen sin senaste officiella start. Inte många i Red Sox har mött Bettis många gånger, vilket kan vara dåligt, men även bra då Bettis inte mött många i Red Sox många gånger. Min förhoppning kring spelet är att Red Sox fortsätter slå bra, kan få in en 3-4 runs minst på Bettis och minst 1-2 mot Rockies bullpen, jag gillar voidchansen på 5.0-spelet.

Jag spelar 5/10 på att Red Sox gör mer än 5.0 runs.

Rygga på egen risk :)

This is the stats tab
This is the post tip