Speltips Kyrgios-Gasquet

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-27 14:00
Land: frankrike
Liga: Liga
Odds: 2.05
Speltips: Gasquet
Spela på Speltips Kyrgios-Gasquet
Börja spela här
Spela på Gasquet
Med respekt för Kyrgios stora talang håller jag ändå Gasquet som ganska stor favorit att vinna detta på grus tycker han har en större säkerhet i sitt spel än Kyrgios som vill ha snabba avgöranden Gasquet har ju ett ganska bra försvar och kommer att göra detta jobbigt för Kyrgios.

Kyrgios har ju gjordet ok på grus i år med en semifinal i Estoril och en kvartsfinal i masters i Madrid han kommer från vinst i första omgången här mot Cechinnatto med 3-0 i set och vinst mot Sisling med 3-0 i andra omgången.

Gasquet har ju inga jätteresultat i år på underlaget men man får väl säga att han gjort det godkänt med en tredje omgång i masters i Madrid och Rom här har han gått fram till tredje omgången efter vinst i tre raka set mot Belluci och Fratangelo.

Gasquet är väl något av en humör spelare men samtidigt har han ju ofta förmågan att höja sig i de stora turneringarna jag håller han som klart starkare på grus än Kyrgios och särskilnt när det är en ganska långsam grusbana.
Jag tror Gasquets spelstil passar Kyrgios dåligt han kommer att bli tvungen att spela på sin högsta nivå och gå för snabba avslut att han ska matcha Gasquet i övrigt från baslinjen känns inte troligt fransmannens försvar är alldeles för bra särskilt på det här underlaget när många bollar kommer tillbaka.
För mig är Gasquet en svår motståndare för Kyrgios på grund av hans stora säkerhet i spelet och han kommer inte ge bort något med hemmapubliken i ryggen,
Gasquet har 4-2 i inbördes möten och 1-0 på grus det enda underlag Kyrgios vunnit på är gräs och det säger en hel del om vilka underlag Kyrgios gillar bäst även om han höjt sig på grus tror jag detta blir för svårt för han.
Spela på Kyrgios-Gasquet hos Bwin
DENNISS - 26 Maj 2016 - 12:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: