Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-27 16:00
Land: frankrike
Liga: franska öppna
Odds: 1.65
Speltips: Simon/Ferrer
Spela på Speltips tennisdubbel
Börja spela här
Spela på Simon/Ferrer
Forfarande hundraprocentig efter 8 spel med ett spel igång på Gasquet mot Kyrgios får se om det kan hålla i sig hela första veckan

Simon-Troicki

Simon kom tillbaks från dom döda mot Pella i andra omgången där han låg under med 2-0 i set men han kunde till slut vända och vinna matchen efter en rysare även om han spela rätt dåligt första två seten va det starkt att komma tillbaka o vinna matchen.
I avgörande set tycker jag Simon spelade rätt bra tennis och kan han ta med sig det spelet till den här matchen kommer han att ha bra chans.

Troicki har gått fram här genom vinst mot Dimitriv och Mot Lajovic där Lajovic fick bryta matchen så han har fått en ganska enkel resa fram även om det va bra gjort att slå Dimitrov.

Simon har 6-0 i inbördes möten och 3-0 på grus han har även en spelstil som bör passa mycket bra mot Troicki med sin stora säkerhet i spelet där han gör få misstag Troicki har ganska svårt att slå vinnare utan vill även nöta ner motståndarna men här möter han en spelare som dels har mycket högre kapacitet och dels bemästrar det spelet mycket bättre än han själv.
Jag ser inte hur Troicki ska få hål på Simon från baslinjen han är en bollvägg och ska Troicki ha någon chans måste han chansspela och då kommer även misstagen att komma.
Jag tror Simon är nöjd med att få möta Troicki här och kommer att vinna igen.

Ferrer-Lopez

Ferrer har ju haft en del problem igår men mot Monaco igår va det ingen tvekan det va den gammle Ferrer som sprang från hörn till hörn i fyra set och skickade tillbakas allting han gjorde även en ganska bra match och kunde till slut vinna med 3-1 i set
helt otroligt att Ferrer kan spela som han gör vid 34 års.

Lopez har haft en ganska enkel resa fram med vinster mot Fabbiano och Estrella Burgos men här blir moståndet mycket värre.

Ferrer spelar inte på hundra procent av sin förmåga för dagen men han har helt klart höjt sig spelmässigt de senaste matcherna han är ju även normalt för stark för Lopez särskilt på grus och det speglas ju också i inbördes möten där har 5-0 på underlaget.
Ferrer är ju en riktigt jobbig spelare att möta och han kommer ju i vanlig stil slå tillbaka det mesta och vinna på sin starka fysisk jag vet inte riktigt hur Lopez ska bete sig för att vinna det här har en bra serve men Ferrer kommer att få chanser i han serve game och han kommer att dominera den här matchen spelmässigt.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
DENNISS - 27 Maj 2016 - 10:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: