Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-27 13:00
Land: frankrike
Liga: franska öppna
Odds: 1.60
Speltips: stepanek/zimonj/Murray -1
Stepanek/Zimonjic-Carenno Busta/Marrero

Stepanek/zimonjic kommer från ganska enkel vinst i två raka set mot Thiem och Lajovic det här är ju ett mycket rutinerat dubbelpar Zimonjic är ju förre dettta världsetta i dubbel och Stepanek kommer ju bland annat med en final i Australian Open i år.

Carenno Busta fick ju skadeproblem i avgörande set i singelspelet mot Bedene igår han rörde sig något begränsat på slutet så jag tror inte han är i bästa form för dagen men det spelare ingen roll varken han eller Marrero är på Stepaneks/Zimonjics nivå i dubbelspelet utan dom kommer få det mycket svårt här.

Stepanek och Zimonjic bör ha en bra chans att ta sig en bit fram här i den här turneringen och detta är en match dom bara ska vinna med sin stora kapacitet och rutin i dubbelspelet.

Karlovic-Murray

Jag spelar Karlovic att vinna under 1.5 set jag tror helt enkelt Murray kommer att läsa Karlovics serve ganska bra och då kommer han att få tillbaka många bollar i spel och då vet vi att han är överlägsen sin motståndare.

Karlovic har ju sin stora serve men Murray brukar ha förmågan att läsa stor servarna ganska bra och då kommer inte Karlovic inte ha någon chans i den här matchen hans spel räcker helt enkelt inte till.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
DENNISS - 27 Maj 2016 - 12:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: