Speltips: Zverev - Thiem

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-28 11:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,62
Tips: Över 3,5 set
Om man säger så här. Jag tycker att det är mer uppseendeväckande att Thiem förlorar set mot Cervantes och ”borde” gjort det mot Garcia-Lopez än att Zverev tappar set mot Herbert och Robert.

Fransmännen har riktigt bra stöd på läktarna och Herbert har förbättrat sitt grusspel något enormt i år samtidigt som Robert såg riktigt fin ut i sin öppningsmatch mot Kevin Anderson...så, det jag vill komma till är att setförlust där knappast är något större svaghetstecken.

Jag börjar nästan tycka att Thiem är lite överskattad inför den här matchen. Nu är det visserligen nästa som ett derby. Två ungtuppar som varit hypade i sina respektive hemländer sedan barnsben och de två matcher de hunnit spelat mot varandra har båda gått till skiljeset.

Båda har dessutom haft en benägenhet att tappa set den här grussäsongen. Zverev hade inför RG 10 3-setare på 16 matcher och Thiem hade inför RG 8 st. 3-setare på 16 matcher. Båda ligger alltså en bra bit över snittet och lägg till att vi nu får ett extra set på oss.

Det märks dock att Thiem är något starkare. Både psykiskt och fysisikt. Han kämpar ner Zverev som har en förmåga att kollapsa en aning. Just därför föredrar jag det här spelet framför ett renodlat överspel eller hcp-spel på tysken.

Formmässigt är det inte heller något större skillnad på dem. De spelade ju fnal mot varandra i Nice förra veckan och har inlett Franska Öppna på ett sätt som man kunnat förvänta sig.

Med tanke på att Zverev tagit set på Thiem tidigare plus att han nypt set på Nadal, Berdych x2 och Cilic - bara i år, så vore det nästan märkligt om han inte mäktar med det idag.

Över 3,5 set i matchen finns till 1,62 hos Unibet
  Zverev - Thiem
Spela på Speltips Zverev - Thiem
Poldan - 27 Maj 2016 - 23:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming