Speltips

Speltips Troicki - Wawrinka

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-29 11:00 Spela här

Speltips Troicki - Wawrinka
Land: Frankrike Liga: Franska Öppna
Odds: 1,86 Speltips: Troicki +2,5 set/+7,5
2016-05-29 11:00 Troicki - Wawrinka Troicki +2,5 set/+7,5 1,86 Poldan

Viktor Troicki gör sin bästa turnering på väldigt länge här i Roland Garros. Han servar bra och trycker till bollen lite extra utan att tappa säkerhet. Och det var ju just det som gjorde att Chardy inte lyckades täcka hcp-linan mot Wawrinka, säkerheten. I slutändan var han ju bara en poäng i egen serve från ett tiebreak i tredje, och vi tappade ett game på serveordningen...så, inga fel på spelet i sig tycker jag.

Vidhåller att Stan spelar en bra bit från sin högstanivå. Han behövde knappt ta några initiativ mot Chardy, men mot en bollmotare som Troicki kommer det bli en annan matchbild. Serben kommer inte slå bort sig, utan här kommer Wawrinka tvingas slå igenom hans försvar. Något han haft problem med så här långt i turneirngen.

Wawrinka har visserligen 4-0 inbördes, men det inkluderar fem set som gått över 10 games och dessutom har serben täckt hcp-linan i 3 av 4 möten. Det tror jag att han gör idag igen.

Stan vinner förmodligen det här tillslut, men jag kan inte sluta tycka att han står lågt igen här. Och då ger det ofta värde till hcp-spel.

Vi tar Troicki +2,5 set till 1,86 hos Nordicbet och Troicki +7,5 games till 1,73 hos Sportingbet .

Poldan - 28 Maj, 2016, 17:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!