Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-29 20:00
Land: frankrike
Liga: franska öppna
Odds: 1.93
Tips: Nishikori/Herbert/Mahut
9 av 10 spel så här långt i franska öppna dubbeln med thiem och Ferrer - 1.5 set satt bra igår

Nishikori-Gasquet

Att möta Gasquet i Frankrike är ingen enkel uppgift men Nishikori har verkligen spelat tennis på en mycket hög nivå en längre tid nu och presterat vecka efter vecka han har ju gjort några riktigt jämna matcher mot Djokovic på grus och pressade han ju bland annat till en tre timmars match i semifinalen i Rom för ett tag sedan.
Nishikoris resultat talar för sig själv,kvartsfinal i Australian Open, kvartsfinal i masters i Indian Wells, semifinal i masters i Miami, final i Barcelona, semifinal i masters i Madrid och semifinal i Rom där han föll i tiebreak i avgörande set mot Djokovic han va verkligen nära att slå Djokovic där och gjorde en mycket bra match.

Gasquet har väl inte haft något lysande år men han är ju ändå 12 i världen och har en mycket hög grund kapacitet han gjorde en bra match i tredje omgången där han slog Kyrgios i tre raka set även om Kyrgios hade skadeproblem gjorde han det ganska bra.

Jag tycker Nishikoris är en ruskigt jobbig spelare att möta på grus eller på alla underlag han har både ett mycket bra försvar och rör sig mycket bra men servar även på en hög nivå samtidigt som han har förmågan att ställa om från försvar till anfall och slå många vinnare.
Nishikoris taktik här kommer ju bli att förlänga bollduellerna så mycket han kan och då är han den klart starkare spelaren han har ju även mycket bättre fysisk än Gasquet som kommer att få det jobbigt om matchen blir lång.
Gasquet är en mycket bra spelare och han kommer ha stödet här men Nishikori är ruskigt jobbig att möta och jag tror han kommer få stora problem idag, 7-2 i inbördes möten för Gasquet men Nishikori har vunnit de två senaste mötena på grus och har 2-0 på grus.
Intressant är att man har mötts två gånger på kort tid nu i vår både i masters i Madrid och Rom och Nishikori har vunnit i två raka set i båda mötena jag tror Nishikor i blir för stark igen.

Herbert/Mahut-Lopez-Lopez

Två mycket bra dubbelpar som ställs mot varandra här men jag ger fördelen till Herbert/Mahut som spelat lysande tennis i år och vunnit tre masters titalar i Indian Wells, Miami och Monte Carlo.

Lopez/Lopez är ju även båda mycket bra dubbelspelare särskilt FelicianoLopez som har sin starka serve och även mycket bra volleyspel.
Båda servar bra och Marc Lopez spelar ju mest dubbel med bra resultat.

Jag ger fördelen till Herbert/Mahut dom spelar med stort självförtroende efter ett mycket bra år båda är ju dessutom ruskigt svåra att bryta och ger inte bort något i egen serve.
Med tanke på att matchen spelas här i Frankrike håller jag dom som klara favoriter att vinna detta.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
Spela nu
DENNISS - 29 Maj 2016 - 10:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-05-29 20:33

nej idag va hans serve inte bra är väl inget att snacka om inget i hans spel va direkt bra va väl helt klart den sämsta matchen han gör på länge gasquet bästa spelaren inget att snacka om

samzter - 2016-05-29 18:44

nu får du äta upp dina ord dennis ;) hans serve är inte vass idag

DENNISS - 2016-05-29 12:45

fortsätt du flabba medan jag räknar in vinsterna så är vi alla nöjda

DENNISS - 2016-05-29 12:43

ok då säger vi så

junkies - 2016-05-29 11:56

Hahaha Nishikoriservar inte på en speciellt hög nivå ... Jämfört med alla andra top 10-20 så har han helt klart sämst serve... Han får nästan ingenting gratis på den

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: