Speltips: Ferrer - Berdych

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-31 11:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,75
Tips: Ferrer
I den här matchen tycker jag att man får utgå från hur bra spelarna varit så här långt i turneringen och hur mycket de förbättrats under turneringens gång. Då blir det enkla svaret David Ferrer. Spanjoren gjorde en riktigt bra match mot landsmannen Lopez i tredje omgången, medan Berdych fortsätter att ha problem - förlorade ett set och stal ett set mot Cuevas.

Han kom in rätt forsvag till turneringen, Berdych. Normalt, när han är i taskig form inför en Grand Slam brukar han spela in sig i en mindre turnering veckan innan, men den här gången gjorde han inte det av någon anledning. Kanske sliten, vad vet jag.
Ferrer har inte heller rosat marknaden den här grussäsongen, men, till skillnad från Berdych, spelade han in sig i Geneve veckan innan RG och har blivit bättre och bättre för varje match här i Paris.

Tycker främst att det är säkerheten från baslinjen som är Berdych problem, 34 unforced errors mot Cuevas och 28 mot Jaziri...det är rätt mycket för att vara Berdych över fyra set.

Han slog Ferrer i Madrid på ett betydligt snabbare grusunderlag, men på det här långsammare underlaget ska Ferrer gynnas mer - först och främst för att Berdych serve neutraliseras men särskilt med tanke på hur mycket Berdych slår bort just nu. Tycker det märks på tjeckens kroppsspråk att han inte alls är tillfreds.
7-6 inbördes har de och Ferrer har bara förlorat två matcher som favorit mot Berdych.

Om Berdych kan hålla hårt tryck i slagen och samtidigt öka säkerheten så vinner han säkert den här matchen, men Ferrer har ett grymt försvar och bollarna kommer hela tiden tillbaka. Han kommer tillbaka från lägen där normala spelare är helt borta, det såg vi flera gånger när han mötte en formstark Juan Monaco.

...just det, att Ferrer varit en mur de två matcherna och att Berdych haft en tendens att slå bort sig de senaste matcherna gör att jag tror att Ferrer vinner det här.

Spelas till 1,75 hos Betsafe
  Ferrer - Berdych
Spela på Speltips Ferrer - Berdych
Poldan - 30 Maj 2016 - 15:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming