Nu ska jag berätta för er varför det här oddset blir fel.

Det sitter en kille på bet365 som kommit fram till att oddset på Gasquet ska vara 4,00 och 1,25 på Murray. Bra så. Då skriver han in dem i systemet som sedan autogenererar alla sidomarknader så som handikapp, Ö/U och så vidare.
För några år sedan gick det att hitta megavärde på överspel när storservare spelade, just av den anledningen.

Hur som helst, jag säger inte så mycket om de raka oddsen i den här matchen, inte mer än att Murray står lite short. Kanske skulle vilja ha honom 10 punkter högre än vad bet365 har. Men att den här matchen ska sluta i raka set. Det kan man ju via en lätt googling förstå att den inte kommer att göra mer än en gång av tre.

Jag menar, Andy har stått i 1,25 många gånger tidigare mot Gasquet, tro fan fransmannen nyper set i alla fall. Faktum är att 8 av 10 matcher gått till skiljeset mellan dem. Varav en på gräs där Murray har en betydligt större fördel än på gruset mot Gasquet.

Sen kan man ju lägga till att Murray har två 5-setare mot ”vanligt” motstånd och borde tappat första set mot Isner också. Bara en urusel Karlovic som han lyckats slå någorlunda stabilt i raka set så här långt.

Gasman har bara tappat ett set så här långt och har onekligen sett rätt bra ut. Stensäker i samtliga fyra matcher så här långt.

Över 3,5 set tror jag att det blir oftare än 2 gånger av 3 vilket ger värde till 1,66 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip