Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

Goalies: Murray (probable) vs Jones (probable)

Vi fick en fin start på SC-finalen då reken på Pittsburgh Ö 2.5 mål hittade hem efter att Pens vunnit med 3-2 i Game 1. I natt väntar Game 2 och vi får ett spännande läge där Sharks såklart jagar sin första finalvinst.

Under Game 1 fick vi se ett lika bra Pens som man kunde förvänta sig. Sharks gjorde en helt okej insats, men som man brukar säga. Skjuter man får man utdelning. Penguins vann skotten med hela 41-26 och man fick belöning för sitt arbete. Redan efter första perioden hade man en 2-0 ledning efter att succespelaren B.Rust gjorde lagets första mål och sedan C.Sheary gjort det andra. I andra perioden kom Sharks tillbaka efter mål från Hertl och Marleau som utnyttjade ett smart läge. Men i tredje avgjorde Nick Bonino med 2.33 kvar av matchen och Sharks lyckades aldrig skapa den press som krävdes för att kvittera.

I natt tycker jag vi får ett liknande läge som senast. Skillanden är att Sharks fått känna på en finalserie och man bör ha lite bättre koll på sin spelplan i natt. Pens som jag sagt flera gånger tidigare är i toppform och på hemmais kan man räkna med att man presterar. Dock känns det som att Sharks kan göra match av detta i natt och därför vågar man inte gå på Pens ML. Jag tycker istället att Ö 5.5 mål känns intressant då båda lagen besitter väldigt fin offensiv. Kan båda lagen kanske lösa 3 mål var? Känslan säger 3-3 eller 4-2 Pens i natt och därför blir nattens spel

Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks Ö 5.5 mål @ 2.27 med 3/7 units hos Pinnacle Sports