Speltips

Speltips Djokovic - Thiem

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-03 15:00 Spela här

Speltips Djokovic - Thiem
Land: Frankrike Liga: Franska Öppna
Odds: 1,66 Speltips: Thiem +7,5
2016-06-03 15:00 Djokovic - Thiem Thiem +7,5 1,66 Poldan

Känner mig väldigt trygg med att Thiem täcker handikapplinan på 7,5 games till 1,66 mot Djokovic. Alltså, det finns bara tre spelare som kan hota Djokovic i den här turneringen och det är Thiem, Wawrinka och Murray.

Thiem slår nästan lika hårt som Stan och det var ju tack vare sin hårdhet som Wawrinka vann Roland Garros förra året. Thiem är definitivt kapabel att spela ett liknande spel.

Han har en jävla tyngd, maler ner motståndarna. Även om Goffin plockade ett set så kände österrikaren alltid tyngre och vann alltså med 3-1 i set mot den spelare som överpresterat mest den här turneringen.

Berdych torskade med 8 games mot Djokovic, och då tycker jag att Thiem är klart bättre just nu. Han ska verkligen inte förlora med mer än sju games mot serben, särskilt när man tänker på att Bautista-Agut, Bedene och Steve Darcs alla lyckades täcka sin lina mot världsettan.

Sen kan vi lägga till att Djokovic inte mött en så här formtoppad spelare än. Thiem lekte mer eller mindre hem titeln i Nice veckan innan RG. Dessutom har österrikaren täckt sin lina 2 av 2 gånger på hardcourt mot Djokovic, nu är det grus vilken han gynnas av. Jag kommer ihåg deras möte i Miami tidigare i år. Serben vann med 6-3,6-4 men det var så sjukt missvisande. Tror Thiem vann typ 1 av 20 breakbollar och var förtjänt av ett set.

Som sagt, Djokovic har inte imponerat överdrivet och jag är övertygad om att Thiem har nycklar för att pressa honom ordentligt.

Så handikapp +7,5 till 1,66 hos bet365 är givet.

Poldan - 02 Juni, 2016, 19:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
junkies - 2016-06-03 15:01:17

Thiem är dock väldigt erfaren trots hans ringa ålder och tror definitivt inte att han kommer bli tagen av "stundens allvar", tror snarare att han går in med känslan att han inte har ett skit att förlora, ingen tror han kommer vinna och all press ligger på Djokovic, en veteran mot en young gun bäddar för ett relativt öppet möte ändå tycker jag. Absolut tror jag Djokovic kommer vinna tillslut men Thiem, Waw, Fed är väl dem 3 som egentligen kan slå hål på Djokovic.

tobiasgu - 2016-06-03 07:41:52

Thiem har spelat riktigt bra, men man måste lägga in erfarenhet och rutin i det här. Thiem har aldrig gått så här långt och hur många gånger har man inte sett sådana spelare spela mycket sämre och bli tagen av stundens allvar när just sådana här matcher ska spelas. Tror Djoko vinner detta bekvämt

DENNISS - 2016-06-02 21:31:59

Djokovic har inte imponerat överdrivet men han har tappat ett set på vägen fram det säger ju det mesta om hur bra han är jag va själv inne på att Thiem skulle ha en liten skrällchans mot Djokovic innan men har ändrat mig jag tror vi får sen en mycket disciplinerad Djokovic i den här matchen och skulle inte förvånga mig om det blir stora siffror i minst ett set Thiem kunde slå hål på Goffins försvar men mot Djokovic kommer han inte få samma utdelning då kommer ännu fler bollar tillbaka.