Goffin att vinna första set satt bra till 2.25 och jag utökade till 10 av 13 spel så här långt i franska öppna

Det här är en chansning men när Wawrinka spelar sin bästa tennis kan han utan tvivel städa av Murray i tre raka eller fyra set, Wawrinka har ju inte kommit upp till sin normala standard tidigare i år men han har höjt sig spelmässigt här för varje match och kommer garanterat att göra en bra match.
Efter första omgången där Wawrinka gjorde en tveksam insats och tappade två set mot Rosol har han bara tappet ett set på vägen fram det va i 3-1 vinsten mot Troicki i övrigt har han ju gått rent mot Chardy och Ramos i kvartsfinalen där han gjorde sin bästa match så här långt i turneringen och vann i tre raka set.

Murray har ju spelat mycket bra grustennis i år och har höjt sig på underlaget, final i masters i Madrid följdes upp med finalvinst i Rom mot Djokovic där han gjorde en riktigt bra match han har kommit upp på en nivå där han kan störa Djokovic även på grus och han spelar ju även med ett stort självförtroende för dagen.
Murray hade problem med Gasquet i kvartsfinalen men kunde vända matchen på ett mycket bra set efter att ha tappat första set va han den klart bättre spelaren.

Man får se den här matchen på två sätt antingen tar man favoritoddset på Murray som är den säkrare spelaren av de två och håller en klart jämnare nivå eller tro på att Wawrinka ska hitta sin höga standard som tog han till titeln här förra året och när han kommer in i den zonen är han en ruskigt bra tennisspelare.
Murrays strategi kommer ju att va klar här att förlänga bollduellerna och tvinga Wawrinka till misstag medan Wawrinka kommer att gå för snabba avslut och slå många vinnare.
Murray har spelat upp sig mycket i år på underlaget men han möter ju ändå en tvåfaldig grand slam vinnare och förra årets mästare här Wawrinka kommer inte att ge bort något och kan han serva på en hög nivå samtidigt som han har en bra dag spelmässigt kommer det här bli en mycket svår match för Murray.
Jag tycker inte raka oddsen är direkt lockande på någon av spelarna men jag tycker oddset på Murray att vinna under 1.5 set är ok ska Wawrinka vinna den här matchen kommer han troligen att göra det i tre eller fyra set skulle matchen gå till en femsetare gissar jag på att Murray kommer att vinna matchen på sin bättre fysik så ska Stanimal vinna detta behöver han avgöra i tre eller fyra set.

This is the stats tab
This is the post tip