Speltips Mannarino - Seppi

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-06-07 12:30
Land: Holland
Liga: ATP Den Bosch
Odds: 1,95
Speltips: Mannarino
Spela på Speltips Mannarino - Seppi
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Mannarino
Adrian Mannarino är en också en spelare som gör sig bra på gräs. På det här underlaget hänger han med de allra flesta. Han är duktig på att ta bollen lågt och spelar otroligt flackt vilket är en enorm fördel på gräs.

Dessutom har han en väldigt fin slicad serve som trycker ut motståndaren i hörnet och därifrån är det svårt att komma tillbaka i position, särskilt på gräs.

Sen får man lov att säga att fransmannen gjorde en grussäsong som var bra mycket bättre än förväntat. Jag gillar när vassa grässpelare gör en bra avslutning på gruset, då håller det väldigt ofta i sig över grässäsongen.

Seppi å andra sidan, han kommer tappa mycket på rankingen snart. Har spelat väldigt sparsamt i år och har inte en enda vinst som man höjer på ögonbrynen över - då är snart halva säsongen spelad.

Sorti i raka set i första omgången i RG är väl inte heller något sundhetstecken. Så man undrar ju om allt står rätt till.

2-1 i matcher till italienaren, men då har de inte spelat på gräs där jag tycker att Mannrino ska vara bättre. Seppi har några fina resultat på gräs, men fick otroligt mycket gratis förra säsongen när både Nishikori och Monfils gav upp emot honom, så hans stats är lite missvisande.

Nej, jag tycker helt enkelt att det här ska passa Mannarino för bra och trycker in till 1,95 hos Unibet.
Spela på Mannarino - Seppi hos Unibet
Poldan - 5 Juni 2016 - 20:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Wolfpack - 2016-06-07 09:43

Svår match men Seppi har spelat bra på gräs innan och är enligt han själv hans bästa underlag så lutar åt seppi för min del

Sorkfan - 2016-06-07 08:06

Helt enig till 1.95. Du rekade den dock till 1.75, ganska stor skillnad i värde

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: