Speltips del potro-dimitrov

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-06-07 14:30
Land: tyskland
Liga: atp stuttgart
Odds: 1.70
Speltips: Dimitrov
Spela på Speltips del potro-dimitrov
Börja spela här
Spela på Dimitrov
12 av 16 spel blev resultatet i franska öppna Djokovic -4.5 games satt bra

Två spelare som nått Wimbledon semifinal båda två drabbar samman här.
Del Potro har tagit sig upp en bit på rankingen till 233 plats sen han kom tillbaks från skada han är 8-5 i matcher i år och har ju visat att han fortfarande är en mycket bra tennisspelare men man ser ju även att han inte är i närheten av full fysisk form inte minst i Madrid där han föll mot Sock i två raka set efter att ha besegrat Thiem i första omgången men verkar som han har problem att klara flera matcher på raken mot bra motstånd i dagsläget.


Dimitrov har ett spel som passar bra på gräs med sin starka serve och offensiva tennis han får ju däremot inte ut något av sin talang och även om han nått två finaler och semifinal i år borde han prestera bättre i masters och grand slam turneringarna.
Dimitrov va ju i semfinal i Wimbledon 2014 och vann titeln i Queens så att han kan spela på underlaget råder det inget tvivel om.

Del Potro har ju avancerat några hundra platser på rankingen sedan han kom tillbaks från skada och han har ju oerhört stor kapacitet men jag sätter ett stort frågetecken var han står fysiskt för dagen han har ju inte spelat sen i början av maj mot Sock och det kan svårt att komma in på en snabb gräsbana.
Jag tycker Dimitrov är en bättre spelare på gräs än Del Potro i dagsläget visst han gjort det ganska bra sen han kom tillbaks men Dimitrov är en mycket svår motståndare på gräs hans serve är svårbruten och han har ett spel som passar bra på underlaget.
Jag sätter ett stort frågetecken för Del Potros fysiska form för dagen och håller Dimitrov som klar favorit håller nere insatsen men kan va värt mindre insats.

Spela på del potro-dimitrov hos Bwin
DENNISS - 5 Juni 2016 - 23:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: