Speltips

Speltips San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-06-07 02:00 Spela här

Speltips San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.20 Speltips: Pens ML
2016-06-07 02:00 San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins Pens ML 2.20 hockeystick

San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins

Goalies: Jones (probable) vs Murray (probable)

Game 4 i natt i Stanley Cup finalen mellan Sharks och Pens. Sharks gjorde match av serien efter att man vunnit med 3-2 efter OT senast. Otroligt viktigt för hajarna som siktar på att göra om bedriften i natt igen.

San Jose Sharks var hårt pressat inför Game 3 när man för första gången i lagets historia spelade en Stanley Cup final inför hemmafansen. Matchen inledde i något lågt tempo och det var även Penguins som börja bäst. Efter relativt avvaktande spel skickade Ben Lovjoy in en puck mot mål efter att Jones misskomunikacerat med försvaret och pucken styrdes på backen Polak och in bakom Jones. Sharks svarade dock relativt snabbt efter att Braun satt 1-1 och sitt andra mål på lika många matcher någon minut senare. Pens gjorde 2-1 i början av tredje efter en omöjlig styrning av Patrick Hörnqvist. Sharks fick sedan ett PP i 4 min efter en highsticking. Efter dåligt PP spel såg det ut att rinna ut i sanden men Joel Ward bombade in 2-2 med 1 sekund kvar av PP:t med ett skott som Murray borde haft. Efter detta gick matchen till OT där finnen Donskoi gjorde 3-2 efter att Sharks varit fullständigt utspelade i förlängningen och gav därmed Sharks hopp i finalen.

I natt ställs återigen Sharks på ett hårt prov då man behöver vinna. Efter att ha sett senaste matchen måste jag dock säga att jag tror det blir svårt. Penguins har dominerat skottstatistisken i alla 3 matcherna hittills och man har fått utdelning på detta. Sharks ser många gånger i matcherna trötta och sega ut medan Penguins känns väldigt koncentrerade och farliga ut stora delar av matchen. Ser matchbilden ut som senast har jag svårt att se Sharks komma undan med en vinst igen.

Det har hittills i årets final endast blivit hemmasegrar. Bryts trenden i natt? Jag tror det och kommer därför spela underdogen.

Nattens spel blir alltså

Pittsburgh Penguins ML @ 2.20 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 06 Juni, 2016, 19:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!