Speltips

Speltips Långtidsspel EM

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-06-10 20:00 Spela här

Speltips Långtidsspel EM
Land: Frankrike Liga: EM
Odds: Blandat Speltips: Blandat
2016-06-10 20:00 Långtidsspel EM Blandat Blandat Polsater

Kommer publicera lite olika långtidsspel på EM här. Under veckan fram till matchstart kommer jag fylla på med lite olika spel jag gillar. Kan tänka mig att det blir ett gäng spel, så motiveringen för varje spel kommer bli lite kortare än normalt.

1) Wales att sluta sist i grupp B. 3.50 på Betsson .

England
Ryssland
Wales
Slovakien

är lagen som ingår i gruppen. Wales och Slovakien möts i premiären, vilket får anses vara en nyckelmatch för det här spelet då det troligen är lagen som gör upp om plats 3 och 4. För mig är det en match som är så gott som 50/50 och kryssrisken får anses rätt stor, då jag kan tänka mig att båda lagen är nöjda med det. Om Slovakien inte förlorar premiären har de förmodligen en fördel genom att de möter England i sista gruppspelsmatchen, inte omöjligt att engelsmännen är klara gruppsegrare då.

Wales såg ruskigt svaga ut mot Sverige. Blev visserligen bättre när Bale kom in, men att lägga så gott som alla ägg i den korgen gör laget sårbart. Andra storstjärnan, Aaron Ramsey, kommer från en skadefylld säsong med svaga prestationer. I övrigt är truppen inte något extra egentligen.

Bortsett Bale känns Slovakiens trupp inte långt efter. Hamsik är givne stjärnan såklart. Gjorde det bra i kvalet i en knepig grupp. Slog bland annat Spanien.

3.50 känns högt här.

2) Österrike att vinna grupp F. 3.10 på Unibet .

Portugal
Island
Österrike
Ungern

Hur är Ronaldos status egentligen? Såg CL-finalen på plats och åtminstone i den matchen kändes det tydligt att han inte var 100. Rörde sig stelt och ville inte dra iväg i djupled. Har, som bekant, haft en del skadebekymmer. Möjligt att han hinner läka ihop på ett tillfredsställande vis på de dryga två veckor fram till EM-starten, men det är lite av ett frågetecken för mig. Spelar han utan att vara 100 är det negativt de luxe för Portugal, som säkert kommer fortsätta försöka gå genom C-Ron hela tiden. Portugal har en okej trupp även utan Ronaldo, men det är klart att det hade varit ett massivt avbräck om han inte är helt hundra.

Portugal inleder mot Island, med en viss Lasse Lagerbäck vid rodret. Skulle inte bli överdrivet förvånad om slug-Lasse löser en pinne där. Samtidigt möter Österrike ett rätt svagt Ungern, ett av turneringens klart svagaste lag. Inte omöjligt att det är fördel Österrike efter förstarundan. Möter Portugal i andra matchen, självklart väldigt bra om Österrike kan spela på kryss där. Känns för övrigt som att Österrike är underskattade överlag. Nästan perfekt kvalspel (enda poängtappet var hemma mot Sverige, där man nog borde vunnit i ärlighetens namn). Säga vad man vill om gruppen, men det är ruskigt starka papper. Har en bra trupp med många spelare på bra nivå i Tyskland, England och övriga Europa. 3.10 känns högt, för även om Ronaldo är hel kan Österrike ge Portugal en kamp om förstaplatsen här.

3) Schweiz att nå kvartsfinal. 2.87 på bet365 .

Frankrike
Rumänien
Albanien
Schweiz

Bör ju klara av att gå vidare från den här gruppen. Rumänien och Albanien känns som lag som kan sprattla till i kvalet, men som är lite för dåliga i slutspelet. Brist på mästerskapsrutin. Det har dock Schweiz, stora delar av den här truppen spelade VM 2014, där man pressade Argentina hårt i åttondelsfinalen. Tycker Schweiz trupp är gedigen, ingen superstjärna, men många bra spelare. Väl i en eventuell åttondel (räknar med Schweiz som tvåa) ställs man mot tvåan i C-gruppen (förmodligen Polen eller Ukaina). Om det inte blir Tyskland i åttondelen lär Schweiz stå betydligt lägre än 2.87 att gå vidare. Då är det bara att spela mot Schweiz och vänta in en sure-win. Eller så lutar man sig tillbaka och hejar fram alpgänget, tror de har bra chans att nå kvarten.

Polsater - 07 Juni, 2016, 00:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sudamericana - 2016-06-07 00:52:18

Slovakien är bättre än Ryssland.