Kommer med en ganska sen rek men jag vill gärna nämna min spelidé då jag tycker att oddsen sitter lite väl snett här.

Royals (30-27) som för närvarande ligger 2:a i AL Central har nu 5 (!) raka förluster, vilket är väldigt ovanligt för dom. Ikväll tycker jag att de har den perfekta "rebound" matchen för att vända trenden när man sätter upp Yordano Ventura mot Orioles' Ubaldo Jimenez.

Yordano Ventura (4-3, 4.82 ERA), är en fantastiskt bra men grovt underskattad pitcher som har bra form för dagen. Han kommer att sälja sig dyrt här. Kansas offensiv har en del att ta igen och man måste starta inatt svensk tid mot Jimenez.

Ubaldo Jimenez (2-6, 6.59 ERA), gjorde det bra mot Red Sox senast och hade ingen hit emot sig på fem innings - sen släppte han 5 runs i sjätte inningen. . . Ubaldos problem brukar vara att han är bra i två-tre innings och sen börjar det svaja. Han brukar inte gå särskilt djupt. Nä, här blir det tufft mot ett hungrigt Royals!

Baltimore (33-23) har 2 raka vinster och leder AL East knappt före Boston Red Sox. Baltimore har ett slagkraftigt lag och jag har viss respekt för trion Mark Trumbo, Adam Jones och Pedro Alvarez men Baltimore förlorade senast mot Ventura och har bara lyckats slå en enda homerun på honom de senaste 3 åren.

Slutklämmen blir att Kansas har en ngt bättre trupp, bättre kastare ikväll samt mer hunger!

Jag tycker gott att man kan testa -1.5 med 2/5 units här.
Även rak bortaseger till 2.15 med 3/5 units såklart.

Let's play ball!

This is the stats tab
This is the post tip