Speltips Polen - Nordirland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-12 18:00
Land: Frankrike
Liga: EM
Odds: 2,05
Speltips: Polen över 1,5 mål
Spela på Speltips Polen - Nordirland
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Polen över 1,5 mål
Först och främst hur i hela hisingen kunde Nordirland inte bara ta sig till EM, utan göra det utan att behöva kvala ? Svaret är att man hamnade i rätt grupp i rätt läge. Grupp F var en ren och skär sopgrupp med Färöarna som slagpåse. Finland är helt under isen och Jari Litmanen skulle kunna gå in och dominera vilken dag som helst. Ungern är absolut inte på topp och har svårt att få fram vettiga spelare.
Rumänien är skapliga men finns ingen Adrian Mutu på topp längre och då är det ingen som gör mål. Vad gruppfavoriten Grekland pysslade med vet nog ingen. Allt detta gjorde att Nordirland nu ska spela EM. Hur det kommer att gå... ja allt annat än tre förluster och en massa mål i baken är inte att vänta.
Ställs mot Tyskland, Polen och Ukraina.

Nämn en stjärna i Nordirland, okej för svårt, nämn en spelare i Nordirland, inte mycket lättare va. Nä har svårt att se nåt hot alls framåt. Kyle Lafferty (skadad just nu) är nästan 2 meter lång men det lär ju inte räcka att bara lyfta bollar på honom. Will Grigg gör många mål i klubblaget (Wigan) men det är skillnad på League One och EM. Conor Washington borde vara firad Championshipstjärna men växte fast på QPRs bänk under säsongen och troligen max ringrostig. Josh Magennis är fjärde anfallaren och håller till i Kilmarnock. På mitten mest tuffa britter med mer hjärta än hjärna tänkte jag skriva, nja lite taskigt men mer kämpar än skönspelare i alla fall. Försvaret höll sällan tät i kvalet och överlag var det jämna matcher som kunde ha gått åt vilket håll som helst.

Valde att värma upp inför mästerskapet mot grannen Wales samt mer eller mindre svaga östlag som Slovenien, Lettland, Slovakien och Vitryssland. Känns lite som att lura i spelarna att de är bättre än vad de är. Om man valt England, Holland och Ryssland kanske man kommit med stukat självförtroende men ändå vetat vad som väntar. Nu kan det bli väckarklocka redan i första matchen.

Polen hade kanske den tuffaste gruppen i kvalet. Tyskland, Irland, Skottland och Georgien är alla svåra lag. Fanns även Gibraltar, som alla övriga lag grejade plusmål mot. Polen kommer till EM med ett starkt lag. Har troligen den starkaste målvaktsuppsättningen av alla lag. Backlinjen och mittfältet har bra klass. I anfallet duktige Arkadiusz Milik och en potenciell skytteligavinnare i Robert Lewandowski. Ser inte att detta Polen ska ha några problem att göra mål på Nordirland.

Har i träningsmatcherna testat en hel del och det är ju helt rätt att mixtra och pröva olika spelare, formationer osv i träningsmatcher. Har trots det blivit en hel del mål framåt.
Dock 0-0 i sista matchen innan EM mot grannen Litauen. Visst kan man kalla det genrep men man sparade Szczesny, Piszczek och Lewandowski. Trots det så var det närmare 4-2 än 0-0, en i stolpen och blåsta på straff, ska dock sägas att Litauen också mycket väl kunde gjort ett eller två mål.

Tycker runt dubbla degen (hos de flesta bolag) på att Polen gör två eller fler mål lockar. Med lag som Tyskland och Ukraina i gruppen har man inte råd att tappa poäng mot Nordirland och helst ska man fixa lite plusmål här för Tyskland är Tyskland och Ukraina är ett av Europas tätaste landslag (visst Rumänien gjorde tre mål på dem i maj men frånsett den pang-pang matchen).

Leverera Lewandowski tack !

Lycka till vid rygg
Spela på Polen - Nordirland hos William Hill
Spela nu
Aston - 7 Juni 2016 - 21:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: