Speltips

Speltips Thiem - Groth

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-09 11:00 Spela här

Speltips Thiem - Groth
Land: Tyskland Liga: ATP Stuttgart
Odds: 2,75 Speltips: Groth
2016-06-09 11:00 Thiem - Groth Groth 2,75 Poldan

Jag undrar jag, om inte Sam Groth slår Dominic Thiem. Tycker han såg betydligt mycket bättre ut i sin öppningsmatch mot Marchenko än vad han gjort på hela säsongen. Om man säger så här, servandet var det inget fel på i alla fall.

4 poäng, så många vann Marchenko i Groth serve. Sammanlagt alltså, under hela matchen. Och då vet jag inte om han returerar så mycket sämre än vad Thiem gör på gräs. Österrikaren är nämligen betydligt sämre på gräs än på andra underlag. Han har en stor yvig sving som gör att han inte hinner med. Förderedelserna är alltså för stora och tajmingen blir sämre.

Och hur mår han efter nästan två veckor på Roland Garros? Det lär slita en del på kroppen att spela 22 set på typ 10 dagar. Och nu ska han alltså göra gräsdebut för i år. Han har förresten aldrig vunnit sin gräsdebut tidigare och är normalt sett ganska vek när han går på nya underlag.

Tycker att det här luktar skräll långa vägar. Groth är en grässpecialist och har redan fått in fyra matcher på underlaget. Förra året slog han vassa grusspelare som Feliciano Lopez, Sergiy Stakhovsky och Nicolas Mahut. Det är inga duvungar på det här underlaget direkt.

Jag tror alltså att Thiem kommer få problem med Groth aggressiva spelstil. Sam kommer söka nätet i alla möjliga och omöjliga lägen och hade stor framgång med sin volley i första omgången. Det kommer utan tvekan vara nyckeln i den här matchen. Serven och volleyn. Sitter de två komponenterna kan detta mycket väl gå vägen.

I sin karriär har österrikaren spelat åtta gräsmatcher (förlorat sex). Groth har spelat över 100. Ni förstår att han är mer bekväm på det här underlaget.

Ladbrokes ligger högst just nu till 2,75.

Poldan - 07 Juni, 2016, 21:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!