Speltips Berrer - Mayer

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-06-08 11:00
Land: Tyskland
Liga: ATP Stuttgart
Odds: 1,51
Speltips: Mayer
Spela på Speltips Berrer - Mayer
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Mayer
Hur man än vrider och vänder på det så ska Florian Mayer slå Berrer till 1,51 idag. Han har uppenbarligen kommit igång nu efter comebacken. Jag menar, man städar inte undan Troicki, Brands och Bachinger i raka set om man är formsvag eller känner av sviterna från en skada.

Berrer är bättre rankad än Mayer, men det är så klart på grund av den sistnämndas skadefrånvaro hela förra säsongen. På gräs är Berrer betydligt sämre än sin landsman och har inlett grässäsongen lite stappligt. Förlust mot Alex Ward i Manchester och settapp mot Jaziri i första omgången här i Stuttgart.

Mayers spelstil passar perfekt på gräs. Han har en bra slice som biter bra och som underlättar försvarsspelet. Hans stora variation är också något som nästan alltid stör motståndarna. Han smyger sig fram på nät i rätt ögonblick och är ”lurig” ute på banan. Riktigt jobbig att möta helt enkelt.

Nu är han säkert inte lika bra som under storhetstiden, men skalper som Gasquet, Janowicz och Petzschner på gräs vittnar om att han har en enorm kapacitet.

Berrer har en viss benägenhet att vika ner sig också. På gräs har han bara vunnit en match som underdog sedan 2011 och dessutom har han varit iskall sedan mars.

2-1 till Mayer inbördes. Alla möten har spelats på hardcourt, men jag vill menarpå att hans fördel ska vara större på gräs. Särskilt med tanke på vilken form han visat så här inledingsvis.

Spelar till 1,51 hos Betsson.
Spela på Berrer - Mayer hos Betsson
Poldan - 7 Juni 2016 - 22:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: