Speltips Muller - Garcia-Lopez

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-06-09 11:00
Land: Holland
Liga: ATP Den Bosch
Odds: 1,65
Tips: Muller
Ska hålla mig kort här:

Garcia-Lopez är ganska svag på gräs. Han har också stora förberedelser och hinner många gånger inte med på snabba underlag. Pospisil var klart bättre i första set i öppningsrundan, men lyckades inte serva hem setet och brände väl 3-4 setbollar. Därefter kollaps.

Håller Muller som den klart bättre spelaren på det här underlaget. Han har en effektiv serve och spelar väl serve- och volley typ 80% av poängen i egen serve - med framgång.

De senaste åren har Muller i stort sett bara fått stryk av den yttersta eliten på gräs. Tsonga, Murray, Goffin, Federer osv. Han är ruskigt solid mot sämre motstånd och möter han någon som är lite fladdrig i egen serve tar han chansen när den ges.

Tror att det kan bli ett tiebreak här. På gräs har dock Muller 17-5 i tb senaste tre säsongerna, så det ska nog kunna gå vägen i alla fall.

Servade förresten väldigt bra i sin öppningsmatch mot Haase som är en högst kapabel grässpelare. Höll sig obreakad och slog in 24 ess på 11 servegem. Det vill säga ett snitt på över 2 ess per servegem. Det håller varken Karlovic eller Isner i normala fall.

På snabba underlag har spanjoren förresten dålig statistik mot samtliga storservare - förutom mot Muller - men det kan förklaras med att Muller var bra mycket sämre runt 2008/09 än vad han är idag. Dessutom vann luxemburgaren deras senaste möte.

Tar Muller till 1,65 hos Unibet
Spela på Muller - Garcia-Lopez hos Unibet
Spela nu
Poldan - 8 Juni 2016 - 00:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: