Speltips

Speltips Gruppvinnare E

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-06-13 18:00 Spela här

Speltips Gruppvinnare E
Land: Frankrike Liga: EM
Odds: 2.10 Speltips: Belgien
2016-06-13 18:00 Gruppvinnare E Belgien 2.10 Akberg

Det närmar sig, sommarens fotbollsfest. Tänkte komma med ett odds på gruppspelet som jag bara inte kan låta bli att pilla på.
Belgien vinner grupp E till 2.10 gånger pengarna, hos bet365 .
Belgien är ett lag som ligger rankat högt upp på Fifas världsranking. Stjärnspäckat lag med stornamn på följd. Jag kan dock känna att laget ännu inte har bevisat den kapacitet eller kvalité som truppen sitter på. VM 2014 i Brasilien slutade med en kvartsfinal efter att Higuain sköt de röda djävlarna ut ur turneringen.
Vägen till EM slutade med att toppa kvalgruppen B på 23 poäng, med matchstatistiken 10: 7-2-1 24/5. Enda förlusten kom mot Israel borta. Annars släppte laget in endast 5 mål på 10 matcher.

Belgien spelar i grupp E, där Italien, Irland och Sverige också krigar om vidare avancemang.

Truppen till sommarens mästerskap i Frankrike är stjärnspäckat. Christian Benteke, Romelu Lukaku, Eden Hazard och Kevin De Bruyne för att nämna några. Och för att inte glömma, Tottenhams mittbackspar Jan Vertonghen och Toby Alderweireld. Som tyvärr troligtvis slängs ut på kanterna i brist på ytterbackar.
Spelade 3-2 mot Norge i genrepet och den där EM-formen kanske inte har hittats till hundra procent än, men klart påväg.

Italiens trupp pratas som den sämsta på länge, flera nyckelspelare är ur form eller skadade. En godkänd trupp men den där offensiva spetsen framåt lyser med sin frånvaro och jag har svårt att se vilka spelare som ska visa vägen.
Belgiens trupp väger tyngre, enligt mig, i kampen om förstaplatsen i grupp E.

Irland och Sverige hotar inte heller, enligt mig. Landets stjärnor i form av namn som Zlatan Ibrahimovic och Shane Long bär laget och när allt kommer omkring så är det dessa spelare som avgör lagens utgång i grupp E. Men att det ska väga upp mot Belgiens styrka, tveksamt.
Och då tycker jag att oddset 2.10, på att Belgien plockar förstaplatsen, är klart godkänt.

Belgien vinner grupp E till 2.10 gånger pengarna, hos bet365 med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke


EDITERAD 2016-06-13 16.08:40

Akberg - 13 Juni, 2016, 16:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
KungBjörn - 2016-06-12 20:13:02

Hej!
Med tanke på hur väl Belgien spelat de senaste matcherna så tror jag verkligen inte på denna. Belgien kommer gå vidare, men att spela dem som vinnare känns väldigt osäkert...