Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-06-10 02:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.869 Speltips: Sharks Hcp +0.5
2016-06-10 02:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks Sharks Hcp +0.5 1.869 hockeystick

Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

Goalies: Murray (probable) vs Jones (probable)

I natt kan allt avgöras då Pittsburgh Penguins skaffat sig 3 matchbollar då man har en 3-1 ledning i årets Stanley Cup final. Vinner man i natt eller kan Sharks hålla finalen vid liv?

Efter de första 4 matcherna i denna final är det inget snack om att Penguins varit det bättre laget och förtjänar att leda serien. Pens dominerade Game 1 och 2 där man vann skotten mot Sharks med 15-20 skott i skillnad. Under Game 3 var man även det spelförande laget och var det lag som spelade ”bäst” hockey, men Sharks kunde med hjälpa av lite tur och sitt stöd från hemmafansen sno åt sig Game 3 via 3-2 efter OT. Game 4 blev som väntat och Pens vann med klara 3-1 och nu har man alltså allt i egna händer då man har möjlighet att vinna sin första Stanley Cup sedan 2009.

Penguins är satte som klara favoriter och JA det ska man vara sett till hur matchserien utveckat sig och hur momentet sett ut de senaste matcherna. Dock tycker ja ändå en statistik är intressan.

För lag som legat under med just 3-1 i matchserier i SC-slutspelet på de senaste 8 åren har 32/57 matcher slutat med vinst för det lag som legat under. Visst de är inge jätteövertygande statistik men ändå något värt att fundera på. Det är närmare 60% av matcherna som vinns av underdog laget vilket på så sätt bör ge att odds över 2.00 kan vara spelvärt.

För Sharks del har man haft stora bekymmer med sina nyckelspelare i denna matchserie. Trion Thornton, Couture och Marleau som varit laget viktigaste spelare tillsammans med backen Burns har ingen gjort mål i denna matchserie.

Detta kanske låter konstigt, men jag tror det bör släppa när som helst för dessa spelare som bör kunna steppa upp i natt vilket isåfall kan skapa problem för Pens som kanske kan få kalla fötter?

Nej Penguins kommer vinna denna final, men jag är inte så säker på att man fixar det i natt.

Tycker vi får ett helt ok odds på att Sharks fixar minst ett oavgjort resultat efter FT och jag testar därför en klassisk dubbelchans.

Spelar alltså:


San Jose Sharks X2 @ 1.869 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 09 Juni, 2016, 16:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!