Speltips

Speltips Del Potro - Simon

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-10 17:30 Spela här

Speltips Del Potro - Simon
Land: Tyskland Liga: ATP Den Bosch
Odds: 1,51 Speltips: Del Potro
2016-06-10 17:30 Del Potro - Simon Del Potro 1,51 Poldan

Del Potro är ju så mycket mer än bara en storservare. Det är ju vad som gett honom den här framgången, att han trots en enorm serve även kan spela tennis.

Fortfarande lite knuffande med backhanden. Han vågar liksom inte slå till den, men kommer undan med sin slice på gräset.

Det går vansinnigt fort i Stuttgart. Knappt så att det är kul att kolla på och då gillar jag ändå grästennis. Hur som helst. Del Potro utnyttjar sin serve till fullo på gräs. Den är väldigt svårtreturnerad i vanliga fall och då kan ni tänka er hur det blir på gräs.

Simon är en dutig returtagare, men jag tror ändå att hans chanser i argentinarens serve kommer vara lätträknade och det går liksom inte en hel match utan att Simon släpper sin serve ett par gånger – även på gräs. Han kommer få jobba betydligt hårade än Del Potro för att hålla sin servegem, inget snack om det.

Sen är det svårt att säga var Gilles Simon står. Två direkt dåliga matcher i Roland Garros och dessförinnan ett par bottennapp i bland annat Monte Carlo och Estroril – dessutom tappade han set mot Jan Lennard Struff i första omgången och Del Potro spelar ungefär likadant, fast typ tusen gånger bättre.

Del Potro är en grässpecialist, eller, han kan spela på alla underlag, men det är framför allt på gräs som han skördat stora framgånger. Han har slagit de flesta på gräs: Djokovic, Ferrer, Nishikori och dessutom 2x Gilles Simon.

Har ännu inte släppt till någon breakboll över två matcher, Del Potro. Ganska starkt med tanke på att han mött Dimitriv och Millan, två högst kapabla grässpelare.

Tycker att 1,51 smakar lite för mycket fågel för att säga nej. Finns hos Betsson .

Poldan - 09 Juni, 2016, 21:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
MrMarkus - 2016-06-10 15:52:55

Hej, Poldan.

De har mötts 6 gånger - 3 vunna var, varav Del Potro har en av segrarna på gräs. Det här skriver jag inte för att klanka ner på dig utan för att de som läser din rek ska ha rätt information.

http://www.atpworldtour.com/en/players/fedex-head-2-head/gilles-simon-vs-juan-martin-del-potro/SD32/D683

Allt gott.