Speltips Frankrike - Rumänien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-10 21:00
Land: Frankrike
Liga: EM
Odds: 2,10
Tips: 1 (-1,5)
Vi gratulerar Pescara till Serie A och oss själva till 1,70 på X2 (1-1). I kväll börjar EM med värdnationen vs Rumänien. Frankrike ställs mot ett organiserat motstånd, men jag tror inte det räcker mot ett tokinspirirerat hemmalag.

Direktkvalificerade Frankrike har kunnat bygga sitt lag i lugn och ro de senaste två åren. Laget fick "vara med" i EM-kvalgrupp I där de mötte laget som inte hade någon kvalmotståndare. Så även om det varit träningsmatcher så har det känts lite mer äkta än normalt. Och Frankrike imponerade. Slog Portugal, Serbien, Armenien och Danmark.

Efter årsskiftet har Frankrike spelat fyra träningsmatcher och spöat Holland (3-2), Ryssland (4-2), Kamerun (3-2) och i genrepet åkte Skottland på 3-0 efter två mål av Giroud och ett av Koscielny. Har ju flera otroligt bra spelare som Pogba, Griezmann och Martial för att nämna några. Rumänien har det inte. Ett helt okej kollektiv som slutade tvåa i sin grupp F. Men, och det här i viktigt, det var en supersvag grupp. Nordirland vann (!) och bakom Rumänien slutade Ungern, Finland, Färöarna och Grekland. Ser inte det som ett kvitto på att Rumänien har en jättestark generation spelare. Rumänien vann genrepet mot Georgien (5-1) men blandade och gav innan dess på den här sidan årsskiftet. Torsk 3-4 mot Ukraina, 1-1 mot Kongo, 0-0 mot Spanien och 1-0 mot Litauen. Inte särskilt många spelare man känner igen i laget, och mot en annan kaliber på motståndet tror jag att laget blir synat.

SPELTIPS
Tror Frankrike sätter tonen från start och vinner med två mål eller fler (-1,5) till 2,10 hos Unibet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
Spela på Frankrike - Rumänien hos Unibet
Spela nu
LelleSandahl - 10 Juni 2016 - 11:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Sudamericana - 2016-06-10 12:37

Känner igen många spelare i Rumänien, följer man fotboll då ska man känna till många utav dem även om dem ej håller samma nivå som dem franska spelare eller är kända för den delen.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: