Speltips Frankrike - Rumänien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-10 21:00
Land: Frankrike
Liga: EM
Odds: 1,61
Tips: Över 3,5 offside
Frankrike - Rumänien
över 3,5 offside odds: 1,61

Verkar ligga nått omen i när jag väl får för mig reka här inne på sidan. Får hålla mig till NHL som jag kan. Men förra gången EM gick av stapeln vann jag en tävling på Expekts hemsida och fick en resa till Monaco. Satte samtliga spel under hela EM och gick runt 50k plus. Så jag hoppas kunna hitta samma streak igen under detta års EM.

Kommer lägga en rek här inför varje dag och se vart jag hamnar i slutändan.
Förra gången jag tippade EM körde jag mestadels på lite udda spel i form av statistikspel och börjar med ett i år också. Så här i början av turneringen kan sidorna ligga lite snett på oddsen jag minns förra gången då jag nästan i samtliga matcher tippade att "skott på mål" skulle bli över. Vilket det blev i stort sett varenda match. Nu har sidorna lärt sig sin läxa och höjt den linan såg jag.

Precis som i en premiär brukar bli tror jag det blir en lite avvaktande tillställning. Kanske lite chansspel till och med. Vilket gör att jag tror lagen kommer springa en del offside. Tycker linan 3,5 på offside är lite väl låg. Tycker den är mer spelvärd än hörnor och skott med tanke på det är premiär.
Lycka till med spelen ikväll.

Buffert: 5000
Insats: 2000
Möjlig vinst: 1220
Spela på Frankrike - Rumänien hos Nordicbet
Spela nu
waasper - 10 Juni 2016 - 16:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: