Hejsan

Senast var det rek på överspelet mellan Royals och Orioles, där tyvärr bara Orioles kom till spel och vann med 4-0.

Inatt har jag kollat på matchen mellan Texas Rangers och Seattle Mariners.

Startande för Mariners är vänsterhänta James Paxton. James Paxton har tagit Mariners stjärna Felix Hernandez plats medan Hernandez är på skadelistan. Paxton har gjort två starter i år, mot Padres och Indians. Mot Padres var han kvar 3.2 innings och släppte 10 hits, 8 runs varav 3 earned. I senaste matchen mot Indians gjorde han det bättre och och gick 6 innings, 5 hits 3 runs varav 1 earned.

Denna säsong har han hittills ett ERA på 3.72 och har förlorat båda sina starter. Han har gjort 4 starter mot Rangers i karriären och har ett ERA på 4.12 och W L 1-1 mot Texas.

Rangers ligger 7a i ligan i antal gjorda runs, 291st hittills på 61 spelade matcher. 4,77 i snitt om jag räknar rätt. Rangers 10 senaste matcher och antal runs i dessa, senaste matchen först: 5,5,1,4,6,3,10,7,4,7. 8st matcher över 3.5 och 2 under på 10 senaste.

Farhågor kring spelet är om Paxton gör det bättre inatt, på hemmaplan där hans senaste bättre start var, efter en lite sämre start på sin säsong. Det är inte så många i Rangers som mött Paxton många gånger. Några har bra stats emot honom däremot.

Jag tror och hoppas att Rangers kan göra över 3.5 runs inatt och spelar 8/10 på att det inträffar.

Rygga på egen risk :)

This is the stats tab
This is the post tip