Speltips

Speltips Syrianska - Dalkurd

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-06-12 18:00 Spela här

Speltips Syrianska - Dalkurd
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.05 Speltips: 2
2016-06-12 18:00 Syrianska - Dalkurd 2 2.05 Tvekmacka

Dalkurd ska i princip köra över Syrianska som ligger sist i tabellen! Dalkurd har haft några riktigt bra senaste matcher och visar att man är med och krigar i toppen. Syrianska kommer från en tung bortaförlust mot ett Halmstad som håller samma klass som Dalkurd.

Syrianska har två nya avbräck till den här matchen då både forwarden Bachir Katourgi (11 matccher/1 mål) och ytterbacken Samuel Akintioye (10/0) är avstängda.
Sedan tidigare är vassa trion Kevin Bisse, Nahir Oyal och Ahmed Abdultaofik skadade.
Till den här matchen har Syrianska ny tränare i Tino Katsoulakis.

Dalkurd har form!
Dalkurd besegrade Åtvidabergs FF med hela 5-0 efter en nästintill perfekt insats. Ett motiverat Dalkurd gick på knock inledningsvis och Ahmed Awads fantastiska mål i den 15:e var början på årets största seger hittills. Mirkan Aydin var tillbaka från start och slog till med ett hattrick. Fjärde nollan för Frank Pettersson i målet och en stabil laginsats inför de fyra matcherna som återstår innan mini-breaket i juli.
Tom Söderberg är skadad sedan tidigare och missar matchen. Resten av truppen är tillgängliga för spel. ”Hoppas på samma fantastiska inramning ni gav oss förra gången vi spelade i Södertälje, om ni står för festen på läktarna så ska vi ge allt för att ge er en på planen” säger Frank Pettersson inför matchen.


Dalkurd vinner 2.05!

Tvekmacka - 12 Juni, 2016, 00:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!