Speltips Murray - Mahut

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-06-14 14:00
Land: England
Liga: ATP Queens
Odds: 1,72
Speltips: Mahut +4,5
Spela på Speltips Murray - Mahut
1000 kr bonus + 250 kr gratisspel!
Spela på Mahut +4,5
Har för mig att Mahut redan slagit Murray i Queens en gång. Efter en snabb googling så går det att konstatera att Mahut slog Murray i Queens 2012 och täckte 4,5-linan året efter.

Det är inte ovanligt att jag går emot spelare som tagit sig till final veckan innan. Men inte den här gången. Grässäsongen är så kort och det är Mahuts primetime. Han kommer garanterat ge allt i den här matchen. Dessutom lär inte matchen spelas innan onsdag.

På en gräsranking skulle jag nog sätta Andy Murray som tvåa efter Djokovic. Men Mahut skulle med all säkerhet vara topp 15. Han är så fruktansvärt bra på gräs och har verkligen alla verktyg för att vara framgångsrik på underlaget: fin volley, klart duglig serve, perfekt slice och tillräckligt bra returer.

Nu tror jag dock att Murray vinner det här, men man ska veta att det här är en mardrömsmatch för britten. Alltså, Mahut är OK att möta i en semifinal, men direkt i första omgången, det är svettigt.

Det är långsammare i Queens än i Den Bosch och Stuttgart, men det är trots allt gräs och bollen studsar forfarande lågt. Mahut kommer försöka hålla duellerna korta, men tycker ändå att han bevisat att han kan hålla i bollen bra från baslinjen på gräs.
Sen är fem matcher på gräs veckan innan inte särskilt mycket i det stora hela. Varje set tar ungefär 30 min och duellerna och extremt korta. Så, det är nog inget uttömd Mahut som ställer upp i Queens. Flygtiden är också löjligt kort. 1 timme och 10 minuter tar det från Hertogenbosch till London.

Nej, med tanke på att Mahut hängt med Murray förut och att han visat fin form på gräs även i år så tror jag att han täcker den här linan till 1,72 hos NordicBet.
Spela på Murray - Mahut hos Nordicbet
Spela nu
Poldan - 12 Juni 2016 - 17:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2016-06-14 00:00

Om Andy skulle möta Federer i första omgången i Queens hade jag nog satt Andy som favorit. Så, visst, över bådas karriärer är Federer klart bättre, men i nuläget tror jag att Andy skulle vinna.

junkies - 2016-06-13 12:14

Murray är verkligen inte 2a på gräs, ser Federer som klart vassare på de underlaget trots åldern och de har vi sett väldigt tydligt senaste åren, speciellt förra årets wimbledon där Murray rök med huvudet före i 3 raka mot Federer. Förstår egentligen inte hur du kan se Murray som bättre på gräs men alla har olika åsikter :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: